Hei, me kivitetään!

Eurooppa makaa, kuten petaa. Saksan Merkel ja Suomen Sipilä huusivat iltakutsunsa etelään ja siihen vastattiin, kivillä! Saksassa on suvaitsevaisesti yritetty kivittää kaksi trasseksuaalia pohjois-afrikkalaiset miesten toimesta.

https://www.youtube.com/watch?v=Gb-Y7HyhIeE (Suomi-tekstit aetuksista)

Oliko teko kaikkien EU-suvaitsevaisuusdirektiivien (1) mukainen vai vastainen ?

Onko tämä sitä rikastumissen suvaitsemista, jota Eurooppa kaipaa ja Wikipedia (2) määrittelee: „Se (suvatsevaisuus) merkitsee, että ihminen saa vapaasti pitää kiinni vakaumuksestaan ja hyväksyy sen, että toiset pitävät kiinni omastaan.“ ?

Onko sharia-laki hyväksyttävä Euroopassa ja Suomessa, kuten eräs suomalainen kansanedustaja, eräästä vähemmistöryhmästä on jo ehtinyt vaatimaan ?

Kiitos
Hämis

1. http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2009_2014/documents/libe/dv/11_revframework_statute_/11_revframework_statute_en.pdf
2. https://fi.wikipedia.org/wiki/Suvaitsevaisuus

3 vastausta artikkeliin “Hei, me kivitetään!

  1. Sharialakiahan esitti jo aikoinaan tämä Suomen Imaamikin. Mr. An. Haijjar. Silloin vielä valtaosa kansasta, eli n. 99 % olivat järjissään ja ilmoittivat kättelyssä kieltäytyvänsä moisen lain iloista. Nyt onkin tilanne sitten toinen ja ao. laista puhutaan Suomen lainn rinnalle tulevana lakina.

    Tämän logiikan mukaan sitten kaikilla on syytä olla omat lakinsa.

    Ja joo, suvaitsevaisuus se vasta EU ssakin rehottaa. Suvaitaan rikollisten tekemä rahastus ja suvaitaan sopimusrikkomukset. Siinä se sitten menee samoilla tulilla parin reppanan kivittäminenkin. Onhan se nyt vaan ymmärrettävää ja kulttuurillisen erilaisuuden hyväksymistä. Siis rikkautta. Eipähän muuten ole kirkko ottanut tähän(kään) kantaa.

    1. Hyvä kun laitoit jutun myös tänne, näyttää aika nopsasti toimitus saneeravan ei – mieluisat mielipiteet ja kannanotot huitsin kuuseen ja kuuta kiertävälle radalle.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s