ISIS–terroristit kultaakin arvokkaampia?

Syyriassa ja Irakissa on vangittuna noin 60 ISIS–järjestön riveissä taistellutta Saksan passin omavaa henkilöä. Näitä saksalaisia uhkaa pahimmassa tapauksessa kuolemanrangaistus. Saksan hallituksen ministeriöiden pitämässä tiedotustilaisuudessa näiden taistelijoiden kohtalosta esitettiin mielenkiintoinen tieto, jonka mukaan Saksan liittotasavallan sisäministeriö ja ulkoministeriö ovat sopineet maksavansa 20 miljardia euroa, jottei kuolemanrangaistusta langeteta.

Ministeriö kiertelee ja kaartelee, mutta ei vahvista tietoa

Tiedotustilaisuudessa ministeriön edustajat, eivät myöntäneet suoraan toimittajan ZDF–kanavan hallussa olevia tietoja kyseisestä salaisesta sopimuksesta. Ministeriöiden tiedottajat kielsivät tietävänsä kyseisestä sopimuksesta, mutta tekevänsä kaikkensa, ettei Saksan kansalaisia uhkaa kuolemanrangaistus missään tapauksessa missään maassa.

Saksalainen terroristi kultaakin arvokkaampi!

Jos ZDF–kanavan saama sopimus pitää tiedottajien kiivaista kielloista huolimatta paikkansa on saksalaisen terroristin henki kultaakin kalliimpi!

Jos Saksan hallitus on valmis maksamaan mainitun 20 miljardia euroa 60 terroristin hengen säästämiseksi tulee näin yhden terroristin hengen hinnaksi noin 333.333.333 euroa.

Jos vielä oletamme, että näiden terroristien keskipaino on 75 kiloa nousee kilohinta (4,44 miljoonaa/kg) komeasti yli kullan tämän hetkisen kilohinnan (45.458 euroa).

Jos journalistin tietolähde ja summat joihin laskelmamme pohjaa pitävät paikkansa voidaan tehdä pikainen analyysi, että Saksan ja EU:n linjassa ISIS–terroristien henki on moninkertaisesti kultaa kalliimpi!

Saksan linja herättää väistämättä kysymyksen miten Suomen tunnetusti Saksaa ja EU–linjaa kuuliaisesti seuraava politiikka vaikuttaa nykyisen hallituksen Suomen passin omaavien ISIS-terroristien kohtaloa käsitteleviin keskusteluihin?

Kiitos

Hämis

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s