”Antakaa minulle valta hallita rahaa…….”

Negatiiviset korot, käteisen rahan kielto ja konfiskaatiot – Christine Lagardesta tehdään uutta Euroopan Keskuspankin (EKP) johtajaa. Tämä uutinen ei voisi olla huolestuttavampi EU–kansalaiselle, koska IMF–johtaja Lagarden tulevat toimet vaarantavat tavallisen kansalaisen hyvinvoinnin ja tulevaisuuden.

Uusi tulevaisuus!

EKP–johtaja Mario Dragnin virka–aika loppuu 31. lukakuuta 2019. EU:n johtajat ovat nimenneet Dragnin seuraajaksi Christine Lagarden. Ranskalainen toimii vielä kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n johtajana. Rahaston, jossa tehtiin hänen johdossa huolestuttavia suuntavetoja:

  • Vuonna 2013 IMF vaati kaikesta yksityisomaisuudesta 10 prosentin konfiskaatiota eli menettämisseuraamusta. Tämä koskisi kaikkia, jopa heikoimpia kotitalouksia, ja takavarikoiduilla varoilla on tarkoitus pääomittaa taloudelliseen ahdinkoon ajautuneita pankkeja.
  • Vuonna 2014 entinen IMF–johtaja Ken Rogoff vaati käteisen rahan kieltämistä, jotta pankkien, valtioiden ja pörssin velkakarusellin rahoitus jatkuisi. Samana vuonna antikäteisaktivisti Larry Summers piti IMF–kokouksessa puheen jossa vaadittiin rangaistusmaksua käteisen käyttäjille ja negatiivisiä korkoja säästöille.
  • Vuonna 2019 IMF vaatii veroa käteisvaroille. Ihmiset tulisi pakottaa käyttämään säästönsä tai siirtämään ne pankkitililleen, jossa valtiot ja keskuspankit voisivat rokottaa säästöistä tarvitsemansa pääoman.

Ranskan tauti!

Ranska presidenttinsä Emmanuel Macronin johdolla esittää Euroopan johtajaa Brexit–äänestyksen jälkimaininkeissa. Tuleva IMF–johtaja Lagarde on näin Macronin ja ranskalaisten unelmien ehdokas, vaikka todellisuudessa Ranska on kaikkea muuta, kuin EU:n ”Grand Nation”.

Ranska on kriisivaltio monellakin tasolla. Macronin asettama poikkeustila on levinnyt järjestyksenpidosta käsittämään sosiaalisen ja taloudellisen elämän. Ranska vaarantaa korkealla velkatasollaan euroa enemmän, kuin muut yhteensä. Johtajuuden sijaan tulisi Ranska mainita samalla hengenvedolla, kuin Kreikka, Portugali ja Espanja.

Lagarde!

Ranskalaisen Lagarden tehtävä EKP:ssa on pitää yllä löysän rahan politiikkaa, luoda välineet euro–maiden velkojen yhteisvastuuliistamiseen ja varakkaiden maiden varojen siirto heikommille. Näin Macron pelastaisi itsensä ja valtionsa lopulliselta laskulta.

Saksan rintama!

Saksan liittotasavallan kansleri Angela Merkel teki Macronin kanssa lehmänkaupat. Merkel sai oman suojattinsa von der Leyenin EU–komission johtoon ja joutui myöntymään Lagarden pääsyyn EKP:n luutorniin valuutan vartijaksi.

”Antakaa minulle valta hallita rahaa ja minulle on yhden tekevää kuka laatii lait”. Macron on tämän Rothschild–lainauksen vankkumaton kannattaja ja tietää mitä tekee. Olihan mies aikoinaan Rothschild&Co–työntekijä. EKP:n harjoittama nollakorkolinja ja 2,8 biljoonan euron osto–ohjelma ovat maksaneet Euroopan hyvinvoinnin, inflaation, säästöjen tuhoamisen ja vanhuudenturvan katoamisen. Useissa maissa, kuten Saksassa ja Itävallassa, ei neljänneksellä palkansaajista ole ollenkaan säästöjä ja noin puolella ei kuukauden lopussa ole yhtään rahaa tilillä.

Voltaire!

Jos Lagarde toteuttaa IMF–johtajana tekemänsä ehdotukset EKP–johtajana Euroopan laajuisesti liittyy peliin kolmas ranskalainen Voltaire, joka sanoi aikanaan:

Ennemmin tai myöhemmin paperiraha palaa alkuperäiseen arvoonsa – nollaan!”

 

Kiitos

Hämis

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s