Tappakaa fasistit!

Lars Steinke (22v.) on AfD-jäsen ja AfD-puolueen nuorisojärjestön „Jungen Alternative“ johtohahmo . AfD on EUroa ja maahanmuuttoa vastustava puolue Saksassa.

Herran kotiovelle kasaantui 20 antifasistia symboolisien hautojen kanssa kertomaan, ettei ”fasistin” henki ole pitkä Saksassa. Herran auto tuhottiin ja herra pääsi kotoaan taksilla pois vasta kun poliisi eristi kadun antifanteilta.

Tappouhkauksista huolimatta poliisi ei kerännyt mielenosoittajien henkilötietoja, vaikka laiton uhkaus on selvääkin selvempi.

Herää kysymys onko tämä sitä vasemmistolaista politiikkaa tämän päivän Euroopassa ja muodostuuko tästä ennakkotapaus asioiden hoidolle ?

Minä henk.koht. irtisanoudun kaikesta vasemmistotoiminnasta ja ryhdyn fasistiksi, tana, jos tämä on linja jolla keskustelua käydään.

Tartutaanko samointein aseisiin että saadaan tämä paska taaksemme ja pääsemme pikaisesti iloiseen jälleenrakennuksen aikaan, jolloin kaikille työkykyisille on järkevää tekemistä, eikä ole aikaa rähistä turhia!

Keleper!
Kiitos
Hämis

Linkit:

Linksextremisten drohen mit Ermordung von AfD-Mitglied

https://www.jungealternative.com/

4 vastausta artikkeliin “Tappakaa fasistit!

 1. ”Katastrofin elkeet: matuvyöry Suomeen v2.0
  Lippu_korkealla.jpgNyt näyttää siltä, että Horst Wessel raikaa pian Suomen kaduilla. Nimittäin EU on ilmeisesti maaliskuussa esittämässä, että luovutaan säännöstä, että kehitysmaalaiset pitää käsitellä ensimmäisessä vastaanottavassa maassa.

  Toisin sanoen, matuvyöry halutaan siirtää Etelä-Euroopasta Pohjois-Eurooppaan. Ruotsi on täynnä. Tanska sulkee rajoja ja Norja palauttaa kehitysmaalaisia Venäjälle. Sen sijaan Suomessa Orpo sanoo, että suomalaiset eivät ole vielä ymmärtäneet, että kehitysmaalaisvirta tulee olemaan jatkossa pysyvä ilmiö.

  Vetäkää itse johtopäätöksenne ja orjuus kestää enää hetkisen!”
  http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2016/01/katastrofin-elkeet-matuvyory-suomeen-v2-0

  ”Orpo: Maahanmuutto ei ole ohimenevä ilmiö”, http://www.turkulainen.fi/artikkeli/354748-orpo-maahanmuutto-ei-ole-ohimeneva-ilmio

  Orpon kuten monen muunkin vallanpitäjän silmissä ilmeisesti siintää politrukin virka Brysselin lihapatojen äärellä – sillä ei näille narsistisille psykopaateille ole tietenkään merkitystä, minkä hinnan suomalaiset joutuvat maksamaan tästä rajoittamattomasta maahantunkeutuja-invaasiosta ja sen aiheuttamasta tuhosta maallemme ja kansallemme.

 2. Hei, mutta eikös vasemmistolainen väkivalta ollut juuri sitä parempaa väkivaltaa? Joku viisas sen kertoi.

  Vaan kuinka viisas hän mahtoikaan olla?

  1. Viisas varmuudella, mutta kuka maksoi viisaudesta onkin toinen kysymys! Tärkeäkin kysymys, koska nämä veijarit eivät ole aiheuttamassa sekasortoa hyvää hyvyyttään vaan maksusta!

   1. Suomella ei varmasti ole varaa rahoittaa invaasiota. Maa on kainaloitaan myöten kusessa, ja kassa tyhjä.

    Saksan ja Ruotsin taloudet ovat lähtökohtaisesti olleet perinteisesti paremmalla tolalla. Saksalle ja myös Ruotsille maahantulijat sopivat aikoinaan hyvin myös siksi, ettei aiemmin ollut vastaavaa sosiaalista paapomis ja hyysäämisyhteisöä. Tulijat työllistyivät välittömästi paikallisen teollisuuden palvelukseen ja elättivät itsensä, sekä perheensä. BKT nousi kohisten ja molempien maiden tuotteet menivät hyvin kaupaksi.

    Tänään tilanne on kuitenkin aivan toinen, koko EU n alueella.

    Tämä ’aikajanan’ ymmärtäminen puuttuu Suomen hallitukselta.

    Suomen haliituksen näköalattomuus perustuu vain kahteen, toisiinsa kytkeytyvään asiaan.

    1. Poliitikon omat rahat ovat liossa.
    2. EU n suojatyöpiakan ovi on raollaan oikean ajattelusuunnan omaaville.

    Ja btw. En sitten kuukauteen kommentoi US n palstalle. Mut heitettiin ulos, kun olin lainannut samaa lähdettä kuin mm ssa Ilkka Hyttinen Puheenvuoro blogissaan.
    Kyselin Huuskolta aiheesta ja oikeudenmukaisuudesta, vaivautui sitten lopulta vastaamaan kolmanteen viestiini. Saan kuulemma anoa kirjoitus ja blogioikeuksisa kk n kuluttua. Syntiä on siis nyt tehty kerrassaan tuhmasti.

    Niin, ja se lähde, jonka käyttö aiheuttaa toisille ulosheiton , toisille ei, on tämä

    https://aikapommi.wordpress.com/

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s