NO GO alueet Euroopassa!

Saksalainen sivusto on tehnyt „No go alue – google mapsin“, jossa on merkitty kaikki tunnetut maahanmuuttajien yksityisalueiksi muuttamat kaupunginosat.

Kartta on julmaa luettavaa. Kartalla olevia punaisia pisteitä klikkaamalla saa lukea uutisia tai katsoa videoita, joissa kerrottaan miksi piste on kartalla.

Naapurimme Ruotsi on saanut kolme „pistettä“ iholleen. Ranskan, Saksan ja Englannin pisteitä on jo vaikea erottaa toisistaan.

Belgia, Alankomaat, Itävalta ja Sveitsi ovat vielä yksittäistapausten joukossa. Kuinka kauan jää nähtäväksi.

Tätä karttaa tutkiessa herää kysymys, koska Suomi saa ensimmäisen yksittäistapauksensa ja mitä Suomen ”talonsakin luvannut” pääministeri ja ”tervetuloa politiikkaa” tukeva presidentti ovat suunnitelleet Suomen ensimmäisen islam-getton syntymistä vastaan ?

Karttaa pääsee tutkimaan tästä

Kiitos

Hämis

 

Ps. Italian nuorisotyöttömyys on pompannut 39 prosentin ennätyslukuihin, joten „työvoimaa“ Eurooppa, Suomi tai edes Saksa EI tarvitse Unionin ulkopuolelta.

Yksi vastaus artikkeliiin “NO GO alueet Euroopassa!

  1. Juh, Södertäljen no-go alueet puuttuu kartalta. Esim. Ronnassa ei tiettyihin kahviloihin ole naisilla asiaa. Tuota en tosin itse käynyt kokeilemassa. Hovsjössä nää tummat miehet sylkee päälle jos meet kovin lähelle. Södertäljen mäkkärissä nuoret uroot käy kiinni, ei heitä haittaa vaikka paikka täynnä asiakkaita.
    Ei ongelmaa heti huomaa, täytyy hetki asua paikkakunnalla. Siinä tulee helposti ratkaistua ongelmat omalla tavalla, pysymällä sisätiloissa.

Kommentti