JP Morgan: „Espanja ei pärjää ilman pelastuspakettia!“

Pankkikonserni JP Morganin pääekonomisti David Mackie kertoo, ettei Espanja tule selviämään ilman EU-apupakettia. JP Morganin laskelmien mukaan Espanja tarvitsee pelkästään pankkiensa pääomittamiseen 75 miljardia ja apupaketin loppusummaksi EU-veronmaksajille arvioidaan 350 miljardia. (1)

EU-komissio miettii parhaillaan Espanjan pankkien pääomittamista suoraan EVM-himmelistä, joka on kaiken demokraattisen päätösvallan ulkopuolella. (2) Ensimmäinen suunnitelma, jolla yritettiin saada Espanjan valitolainojen ostajaksi EKP:tä ei kerännyt suurta kannatusta (3) ja Espanjan keskuspankin johtaja otti loparit.

Espanjan pankkien 261,3 miljardin Espanjan valtiolainoista on sosialisoitu EU-veronmaksejien piikkiin! Silti IIF kertoo, ettei näe Kreikka-mallin velkaleikkauksia vaihtoehtona. IIF-johtaja Charles Dallara kertoo hollantilaiselle talouslehdelle „Het Financieele Dagblad“ , että „Kreikka oli ainutlaatuinen“ ja että, „Espanjan talous on liian suuri kaadettavaksi yksityisten niskaan“.

Sama mies neuvoo, että „Euro-bondit on otettava laajasti käyttöön“ ja, että „hallitusten ja pankkien välinen ongelmallinen suhde on poistettava“.

Olisiko jo aika tunnustaa, että nämä pankkimaailman iilimadot olisi aika poistaa EU-veronmaksejien selästä ja purkaa koko himmeli jonka DEMONkratisina kulmakivinä on EKP, EVM, EU-komissio ja kumilaimasimena käytettävä EU-parlamentti ?

Vai kaivetaanko lopullinen reikä DEMOkratialle ja siirrytään pankkien johtamaan diktatuuriin ?

Kiitos
Hämis

PS: En saa enää kerjätä rahaa tililleni (FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen), joten jätän pyyntoni suorittamatta. Jos ihmettelet miksi näin löydät vastauksen täältä: https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/03/12/kerjaaminen-kielletty/

Linkit:
1. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2012/05/31/jp-morgan-spanien-hat-ohne-eu-bailout-keine-chance/
2. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2012/05/30/eu-plant-banken-union-esm-soll-rettung-der-banken-uebernehmen/
3. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2012/05/29/showdown-ezb-lehnt-bankenrettung-in-spanien-ab-notenbank-chef-tritt-zurueck/

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s