Suuri seksitutkimus julkaistu.

Väestöliiton rahoittama suuri seksitutkimus on julkistettu ja tulos on yllättävä. Tutkijat ovat saaneet selville kauniiden naisten unelmien miespartnerin. Tämä partneri ei tiedemiesjoukon tutkimustulosten mukaan löydy kehonrakentajien, palomiesten, urheilijoiden tai edes lääkärien joukosta.

Tutkimuksen johtajan T-I von Edemiehen mukaan tutkimustulos on „yksiselitteinen ja varma.“ „Tutkimuksessa on käytetty Alko-rytmiä, jota kehonrakentajat, palomiehet, urheilijat tai edes lääkärit eivät ymmärrä.“

Parasta A-luokkaa petipuuhiin on tutkimuksen mukaan tiedemiehet ja varsinkin tutkijat. Tiedemiehissä piilee kaikkien tutkimuspaperikasojen, kirjanselän takana pälyilevien pölyisien silmälasien ja Alko-rytmien numero- ja pullojonojen takana mielettömiä rakkauden apostoleja, joiden taidot ja kyvyt on tarkoitettu viehättävien naisten iloksi.

Tämä uusi tieto ennustaa, että juorulehdet tulevat täyttymään tieteellisiä tutkimuksia tekevistä palomiehistä, kehonrakentajista, urheilijoista ja lääkäreistä.

Jäämme innolla odottamaan kuka BB-julkkis tulee ensimmäisenä ulos „tutkimuskaapistaan“ ja julistautuu Uuden Maailman Tutkimuksen A-luokan rakkauden apostoliksi!
Kiitos
Hämis

PS: En saa enää kerjätä rahaa tililleni (FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen), joten jätän pyyntoni suorittamatta. Jos ihmettelet miksi näin löydät vastauksen täältä: https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/03/12/kerjaaminen-kielletty/

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s