Kerjääminen kielletty!

Sain juuri soiton Tampereen poliisilta. Erittäin ystävällinen poliisimies esitteli itsensä ja täytyy myöntää, että sydän jätti yhdenlyönnin väliin. Soiton syyksi selvisi kuitenkin pikaisesti harmittomaksi, koska puhelu koski kerjäämistä blogissani. (3)

Herskyvän naurun ja hyväntuulisuuden täyttämästä puhelusta jäi hyvä mieli, vaikka sen lopputulema tulee hieman vaikeuttamaan elämääni. Tälle ystävälliselle poliisille suuri hatunnosto toimensa suorittamisesta kansanpalvelijana. Hänen kaltaisia ihmisiä Suomi kaipaa pyyhkimään pois harmauttaan.

Tätä (laitonta) toimintaa olen harjoittanut marraskuun alusta kirjoituksieni yhteydessä.

Myönnän (laittoman) toimintani järjestelmälliseksi ja suunnitelluksi, mutta haluaisin esittää muutaman lieventävän asianhaaran puolustuksekseni, jos se sallitaan, ennen teloitusta.

Tämän toiminnan aloitin, koska lopetin yritykseni heinäkuun loppuun 2014 ja jäin tulottomaksi (OMASTA VALINNASTA).

En siis syytä ketään muuta tilanteestani ja olin jopa onnellinen tähän asti toimintani suhteen.

Marraskuussa 2014 säästöni alkoivat hupenemaan ja aloitin (laittoman) kerjäämiseni.

Suurta taloudellista hyötyä en ole mielestäni kerjäämällä saanut. Ainakaan siinä määrin, että sitä kannattaisi perisuomalaisesti kadehtia.

Marraskuu 2014 87,63 Euroa (tosite (linkki 1) löytyy netistä)
Joulukuu 2014 389,93 Euroa (tosite kuva 1 ja 2)

ek-2014-12 ek-2014-12-3
Tammikuu 2015 59,00 Euroa (tosite kuva 3)

ek-2015-1
Helmikuu 2015 82,22 Euroa (tosite kuva 4)

ek-2015-2

Lisäksi olen ottanut vastaan ruokaa, josta voi mahdollisesti lankeavat verot käydä perimässä pihanperältä toiletista, joka kaipaisikin jo tyhjennystä. (Hämiö)

Kultaisia hanoja en siis ole päässyt ostamaan, eikä niille olisi tarvettakaan, kun ei ole juoksevaa vettäkään. Talven aikana olen saanut jopa veden lahjoituksena naapurilta, kun kaivo jäätyy pakkasilla ja puhelun jälkeen jäin miettimään onko tämänkin toiminta „laitonta“ siitä syystä, että ilmoittauduin ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. (Hämiö)

Lopuksi ilmoitan, että en kadu hetkeäkään suorittamaani „laitonta“ toimintaa, koska se toi suolaa ja voita itse kasvattamieni perunoiden päälle, siis suomeksi „piti minut hengissä“. Myös järjettömiä lakeja kunnioittavana suomalaisena tulen poistamaan blogeistaani käyttämäni loppukaneetin:

„ Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. „FI ON HULLU MUTTA MINKÄS TEET“ BIC KERJÄÄ MUUALLA Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Viimeiseksi haluan kiittää kaikkia kirjoituksiani lukeneita ja toimintaani tukeneita ihmisiä erittäin sydämellisesti ja lupaan jatkaa (ilman laitonta rahoitusta) niin kauan kuin mahdollista.

Kiitos
Hämis
Itsenäisyyyspuolueen ehdokas eduskuntavaaleissa 2015 Pirkanmaalla.

PS. Varsinainen VAALIRAHOITUS tulee jos on tullakseen tämän linkin kautta, jossa on myös perusteltu miksi ja mihin varat kerätään:

http://ihmisyydenpuolesta.fi/eduskuntavaaliehdokkaat-2015/demokratia-2-0/

1. https://vapaakulkija.files.wordpress.com/2014/12/marraskuu.jpg
2. https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/12/01/eduskuntavaaleihin-avoimin-kortein/

3. https://vapaakulkija.wordpress.com

4 vastausta artikkeliin “Kerjääminen kielletty!

  1. Tämmönen ennakkotapaus löytyi asian tiimoilta:

    ”Electronic Frontier Finland voitti tänään Helsingin käräjäoikeudessa yhdistystä ja sen hallituksen jäseniä vastaan nostetun syytteen laittomasta rahankeruusta. Yhdistyksellä oli vuodesta 2002 osana kotisivujaan lahjoitussivu, jossa todettiin yhdistyksen voivan ottaa sääntöjensä mukaan vastaan lahjoituksia ja ilmoitettiin yhdistyksen tilinumero. Syytteen mukaan tähän olisi tarvittu rahankeräyslupa. Syyttäjä vaati hallituksen jäsenille sakkotuomioita rikoksesta ja yhdistystä menettämään yli 4000 euroa väitettyjä lahjoitustuottoja valtiolle.”

    https://effi.org/julkaisut/tiedotteet/lehdistotiedote-2007-01-31.html

  2. Ja samaan aikaan laittomien, valheelliseen velkaan perustuvien velkakirjojen perusteella valuu kansan veromarkkoja pankeille ja perintätoimistoille! Jos siis varastat joulukuusen, sinua jahdataan 5 vuotta….jos varastat nälkääsi nakkeja, saat sakkoja,….jne, mutta, kun sinulla on skraka ja valkoinen kaulus ja statuksena pankinjohtaja, voit varastaa toisen omaisuutta joutumatta vastuuseen .Nim. Oy ST-Line LTD. Karjalasta 1944 talollisen tytär pakeni poikansa kanssa sodan alta. Kaikki, mitä hän ja poikansa sai hankittua ryöstettiin 1990 -luvulla pankin toimesta. Missä on poliisi, talousrikostutkinta, syyttäjä – kukaan ei puutu, koska jossain on pieni porukka (jäsenkirjalla), joka ei halua, että Suomen Lakia noudatetaan isoissa talousrikoksissa. Pikkuasioihin kyllä riittää resursseja, mutta ei siihen,mistä jopa VALTIO SAISI RAHAA KANSAN HYVINVOINTIIN! Milloin näemme 90-luvun tutkinnan perusteellisesti. Valitan päättäjät -asiat eivät ole vanhoja vieläkään!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s