Lisää Junckerin verokikkailuja.

Luxemburg-leak on paljastanut lisää dokumentteja, joista käy ilmi, että yritykset kuten Google ja Disney ovat käyttäneet EU-komission johtajan Junckerin avaamaa keittiönovea verokikkailuunsa.

Uusissa asiakirjoissa on paljastettu kaikkiaan 35 uutta yritystä. Sopimukset ovat edellisien tapaisia yhden (1) prosentin takuusopimuksia. Esim. Disneyllä on Luxemburgissa konsernin sisäinen pankki, jonka voittoja verotetaan mainitun prosentin verran. Lisäksi Skype-internettipuheluja tarjoava yritys sai 95% alennuksen veroihinsa vuodesta 2005 alkaen.

Lisäväriä listalle tuo Reckitt Benckiser (RB), joka tekee hygieeniatarvikkeita, kuten Calgon ja Clearasil. Kanadalainen Bombardier konserni ja Koch Industries. Valtiollisista toimjoista löytyy listalta Telecom Italia, joka laski verojaan sopimuksilla vuosina 2003-2011.

Dokumentit osoittavat suoran yhteyden Luxemburgin hallitukseen, joka toimi yhteistyössä konsultti-yritysten Coopers, Deloitte, Ernst&Young ja KPMG kanssa.

Näitä Junckerin alaisuudessa neuvoteltuja sopimuksia on paljastunut kaikkiaan 340 kappaletta ja silti tämä verokierron kruunaamaton suojelukuningas saa mellastaa EU-komission puheenjohtajana.

Tämä kertoo kaikille EU-kansalaisille mille perustalle Eurostoliitomme on rakennettu ja tulisi tehdä selväksi, ettei tätä korruptioitunutta virkamieshimmeliä ole syytä pitää hengissä yhtään pidempään.

Lisää tietoa aiheesta:

EU-parlamentti tukee verokikkailua.

EU-päättäjät säästää veroissa!

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkki:
http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/recht-steuern/steuern-disney-und-skype-von-luxemburg-dokumenten-belastet-13312727.html

Kommentti