EU-päättäjät säästää veroissa!

Junckerin verokikkailu Luxemburgin pääministerinä on saanut huomionsa ja tämä harrastus näyttää olevan tarttuvaa sorttia EU-eliitissä. Nyt on jäänyt kiinni Portugalin entinen pääministeri Josè Socrates. Mies on oikeudenmukaisesti pidätettynä toisin, kuin Juncker.

Portugalin säästölinjaa vetänyt Socrates ja yli 60 muuta virkamiestä on tutkimuksen alla ja kolme näistä on tähän mennessä pidätetty. Socrates on tutkintavankeudessa hänen tileiltä tai hallinasta löytyneiden „elittämättömien rahasummien“ takia.

Soppaan on sekaantunut myös Esprito Santo pankki, joka johtaja Ricardo Saldago on myös pidätettynä, joka liittyy edelliseen skandaaliin „Operaatio Monte Branco“. Lisäksi koko sotku on sidoksissa skandaaliin, jossa useampia korkea-arvoisia virkamiehiä syytettiin „kultaisten viisumien“ jakamisesta.

Koko politiikka, koko EUn alueella on läpi myrkytetty! Tämä johtuu vallan ja rahavirtojen keskittymisestä, jota EU-parlamentille siirretyt valtuudet ole pelastaneet. Päin vastoin!

Olisiko aika siirtää vastuu takaisin kyliin ja kuntiin paremmin valvottavaksi, eikä siirtää sitä entistä kauemmaksi ihmisten silmien näkemättömiin ?

Tämän voit tehdä osaltasi äänestämällä pienpuolueita, koska Suomi ei ole vapaa tästä poliitikkojen „maailman taudista“, vaikka sinulle niin väitetään. Suomen taudin mätäpaise ei ole vielä puhjennut!

Äänestä siis viisaasti!

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta.
FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkki:
http://www.n-tv.de/politik/Ex-Regierungschef-Socrates-muss-in-U-Haft-article14013861.html

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s