1.päivä henkilökohtaisesti

Täytyy tunnustaa, että viime yö oli rauhaton. Uuden Suomen Puheenvuorossa esittelemäni uussana työhaluttomuuseläke ja siihen liittyvä postaus lyhensi yö-unet mitättömiksi. Tästä kuitenkin selviää nukkumalla seuraavan tiiviimmin ja suorastaan iloisena, koska uusiotermin vastaanotto oli miellyttävä. Odotin suomalais-ugrilaista koko rintaman hyökkäystä, joka jäi ilokseni tulematta.  Aloitukseni poiki, jopa uusia aloituksia joissa ajatusta vietiin eteen päin.

Hienoa olla eläkkeellä!

Tosin eläkkeen maksajana tiedän, ettei sen määrä päätä huimaa. Tämän mitättömän ongelman olen kuitenkin valmis työntämään sivuun jo pelkän vapauden takia.

Joku voi kysyä miten tähän tultiin ja siihen vastaan pikaisesti lainauksella Usarin blogista:

”Kieltäytyminen on luvanvaraistettu ja sanktioitu Suomessa. Tämä osoittaa suomalaisten politikkojen itsetuhoisen epätoivon saavuttaneen idiotisminsa huipun. Tosin tämä suunta on levinnyt maailmalla jo pitkälle, joten ei Suomi tässäkään asiassa käy erillissotaansa.

Suomen demokratia on aikojen alusta perustunut rankaisuun tai ainakin sillä uhkaamiseen, vaikka suomalainen on melko harmiton olio maailman mittakaavassa. Itse en muista kertaakaan, jossa suomalainen mielenosoittaja olisi heittänyt lainvartijaa molotovilla. Tämä tapa on muualla Euroopassa hyvin laajalle levinnyttä. Suomessa ei lennä edes kiviä poliisin ja mielenosoittajien välillä. Silti jokaiseen kansalaisen liikkeeseen on varauduttu asianmukaisella rangaistuksella. Oli asia sitten kuinka mitätön tahansa!

Tämä suomalaisten lempeys kansalaisten vartioiksi korotettuja kohtaan on esimerkillistä verrattuna muihin Euroopan maihin. Mistä tämä Pisa-kansan kuuliaisuus juontaa on jäänyt tutkimatta tai ainakin kansalle itselleen kertomatta.

Kuitenkin tässä pohjoisessa lumen ja jään maassa on muuten menossa samanlainen bordelli, johon kansa on kyllästynyt Irlannista Portugalin kautta Kreikkaan asti. Ylimieliset eliitin syöttöporsaat irvistelevät kielloille ja laeille kilpalaulantana, mutta molotoveja ei täytetä siltikään. Kuitenin tavallinen kansa maksaa heti, jos joku ilmoitus tai edes kirja on päivän myöhässä.

Suomea johtava eliitti on siunattua eliittiä!

Heidän päälle ei sada jugurttia, ei kananmunia, vaikka lehdet osoittavat veronkiertoa, kähmimistä ja vallankeskittämisistä. Hallitus hykertelee, myhäilee ja kähmii lisää, kun oppositiokin näyttää takalistoaan Vennamon-perinnölle. Kukaan ei pidä palopuheita ja kerro kansalle sen tietävän ja vaativan rötösherroja kiikkiin. Viimeiseksi Suomelle ei ole jäänyt, kuin pienpuolueita, joiden pääsyn eduskuntaan, edes vahtikoiriksi on konsensus määrätietoisesti torpannut vaalilaeilla.

Vastuunkantajia on perätty ja koko hallitus on itse ilmoittautunut esikuvaksi tässä „yhteisvastuukeräyksessä“, jonka maksumiehiksi on nyt viimeiseksi naulaksi huudettu työttömiä ja pian myös eläkeläisiä kutsutaan kustantamaan konsensuksen lihapatojen sisältö. Tämä toimintatapa on kopioitu sieltä „ytimestä“ Saksasta, jossa tätä käytäntöä on harjoitettu jo vuosia. Saksan-malli (lontooksi)

Wanha kansa sanoi: „Mitä isot edellä sitä pienet perässä.“ Tämä miete tulisi kirjoittaa perustuslakiin, koska siinä piilee suuri viisaus ja kansalle pitäisi luovuttaa tämän toteamuksen kautta samat oikeudet, kuin meitä kusettavalle konsensukselle.

Edellä mainituista syistä ja konsensuksen hiljaisella hyväksynnällä toimivan virkamiesmielivallan aiheuttamien vaikeuksien takia olen sulkenut yritykseni ja päättänyt lopettaa tämän bordellin kaikenlaisen tukemisen.”

Tähän on hyvä lopettaa ensimmäisen päivän pläjäys.

Hämis

4 vastausta artikkeliin “1.päivä henkilökohtaisesti

 1. Syödä pitää ja joku lämmin suoja on näillä leveysasteilla elinehto. Jos hanskat on tarkoitus pitää lopullisesti naulassa, pimeä työ auttaa paljon jos sitä on. Sillähän ei ole siinä tilanteessa merkitystä jos verottaja mätkii ulosotolla. Työ on ihmisoikeus eikä verojen maksamatta jättäminen vaikuta asiaan. Jos työtä ei ole, voi kalastaa. Itsekin elin pari kesää pelkillä nokkosen lehdillä ja onkimalla. Sähköt oli poikki puolitoista vuotta. Ilman rahaa pärjää jos on sen luonteinen mutta onhan se siinä ja siinä. Nämä ovat ääriolosuhteita ilmaston puolesta. Sossuun vaan jos nälkä tai kylmä tulee, hyvällä omallatunnolla ja veroja maksaneena.

 2. kyllä!

  viikon päästä samassa veneessä, ei harmita yhtään!
  ja meitä on paljon ja lisää tulee ja sekös herroja jänskättää!
  muutos tulee varmasti, se on meistä ihmisistä kiinni millanen, eletään jännittäviä aikoja!

  tsemppiä ja pietään lippu korkeella!

 3. Onnea ja menestystä! Toivottavasti tästä syntyy oikea kansalaisliike.

  Itse tein saman päätöksen jo pari vuotta sitten, mutta itse pyrin lypsämään yhteiskunnalta kaikki mahdolliset tuet tarkoituksena kiihdyttää nykymuotoisen yhteiskunnan alasajoa.

  Nykyinen edustuksellinen näennäisdemokratia tulisi korvata suoralla demokratialla, kutsukaamme sitä vaikka NEOKRATIAKSI erotuksena demokratiasta. Nimi on vapasti käytettävissä.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s