Kuka synnytti fasismin ?

Ensin pidätettiin suuren show kanssa. Sitten kirjoitettiin suuri määrä kuulustelupyötäkirjoja ja sen jälkeen vapautetaan takuita vastaan. Kaikki ajattelevat tällä hetkellä: „Ne ovat lain yläpuolella!“ TV-asemat toitottavat spekulointejaan suureen ääneen ja kansa katsoo suu auki osana tätä näytelmää.

Myönnän, että alkuun olin iloinen, suorastaan onnellinen. Vihdoin koitti aika katsoa rikollisjärjestön kortit läpi, eikä pelkästään natsismin osalta. Oli tullut aika maksaa väkivallasta, peloittelusta ja murhista. Olen iloinen siitä, koska rakastan Kreikkaa, rakastan vapautta ja rakastan demokratiaa.

Kuitenkin ensi-ilo on kadonnut! Sen on jättänyt varjoonsa se surullinen tosiasia, että Kreikka on yleensä viety tähän pisteeseen, joka synnytti Kultaisen Sarastuksen fasismin. Tämä puolue ei Kreikkaa tähän tilaan tuonut. Lama ei ole heidän rikoksensa ja he siitä kuitenkin osaltaan maksavat ja myös hyötyivät. Fasismiin Kreikan johti työttömyys, köyhyys ja väistämättömästi syventyvä kriisi. Sarastuksen syyksi ei voi laskea kasvavia itsemurhatilastoja, eikä kansan tulevaisuudentoivon kuihtumista.

Kuka toi Kreikan tähän tilaan ? Missä he ovat ?

Olisiko heidänkin aika alkaa maksaa rikoksistaan ?

Vai luulevatko he edelleenkin, että suutelemme heidän käsiä Sarastuksen poistamisesta ja alamme puhumaan jostain muusta ? Näiden kysymysten selvittäminen on tehtävä demokratian nimissä, sillä PASOK ja ND (Wanhat) loivat teoillaan ja käyttäytymisellään Sarastuksen. He ovat osasyyllisiä!

Wanhat puolueet loivat hirviön, viallisen, mutta loivat. Poliittisten etujensa edessä Wanhat piilottivat ongelmaa selkänsä taakse ja odottivat. Wanhat unohtivat kansansa tilan ja jatkoivat hirviönsä vahvistamista, kunnes menetettiin henki. Nyt Samaras ja Venizelos tulee kansansa eteen „rinta rottingilla“ kehumaan kuinka tappoi hirviön!

Tämä kehuminen huvittaa enemmän, kuin helpottaa. Temppu oli onnistunut, mutta kuka maksoi kulut ? Sarastus maksaa rikoksistaan ja kansa kuittaa Wanhojen uudetkin temput iloisina, kun fasismi on voitettu! Jos Wanhoilla olisi edes hieman häpyä he eroaisivat yksi toisensa jälkeen todeten: „En onnistunut suojelemaan kansaani.“ Ja pyytäisivät kansaltaan anteeksi virheitään, jotka saivat maan tähän tilaan.

Ymmärtävätkö nyt mitä saivat aikaan tukemalla suuria kreikkalaisia työnantajia ja tehtaita (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ jne.) ja tuhosivat samalla edellytykset pienemmiltä (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ jne.) ?

Tästä tuesta piti seurata työpaikkoja! Nyt on kadonneet ne vähätkin pienyrittäjät, jotka myivät naapuristossa leipää, lihaa ja sanomalehtiä ja antoivat työn kautta rahaa ostoksiin.

Ymmärrätkö nyt miksi Wanhat jakoivat „vapaudut vankilasta“- kortteja pankeille ?

Pelastaakseen Kreikan! Kymmenyksiä siitä pelastuksesta ei riittänyt kadulle. Kansalle jaettiin kirjeitä, joissa pankki ilmoitti ottavansa talon, myymälän tai pellon.

Ymmärrätkö nyt miksi pelastivat osakekursseja ?

Kuitenkin, kun eräs pääministeri kehoitti tavallista kansaa sijoittamaan pörssiin ei tarkoitettu tuotantolaitoksia ja yrityksiä vaan uhkapeliä! Nyt ymmärrämme miksi joistain tuli „yön yli rikkaita“ hikoilematta!

Ymmärrätkö nyt miksi puhutaan vapaista markkinoista ?

Pienet marketit on suljettu ja kansa on pakotettu saksalaisiin supermarketteihin. Sinun vihannekset, kalat ja maito heitettiin mereen ja he tulevat omien ruokavaliosääntöjensä kanssa.

Ymmärrätkö nyt miksi ulkolaiset liittolaiset rakastavat vaaleilla vallittuja huijareitamme ?

Huijarimme tekevät heistä onnellisia ja meistä onnettomia.

Ymmärrätkö nyt miten arvokasta on maasi ?

Maasi on paras tontti maailmassa ja maksaa vain 300 miljardia + antiikit.

Ymmärrätkö nyt mistä Εθνική Οδό (4 kaistainen moottori tie Ateena-Turkin raja. Nimi = kansan tie) on saanut nimensä ?

Tarvitset 20 € lisää Ateenasta Thessalonikiin kuin vanhalla tiellä, jonka hoito on valtiolla, eikä urakoitsijalla, joka myi lahjuksin „kauniin“ työnsä päättäjille.

Ymmärrätkö miten Wanhat myy valheensa sinulle TVssä ? Miten Wanhat ajattaa sinulla ruohonsa takapihaltaan ja heittää pallon pelattavaksi sinulle työn valmistuttua.

Aamusta iltaan ilmassa samaa iloista liiottelun ja valheen paraatia ilman mitään erityistä uutista.

Ymmärrätkö nyt miksi ajoit kylästäsi kaupunkiin virkatöihin „valtiolle“ ?

Jotta voisit olla nuori ”vapaa” maaltamuuttaja.

Ymmärrätkö nyt miksi avioparin on työskenneltävä molempien ja vanhempasi on tehtävä töitä 70-vuotiaaksi ?

Jotta lapsesi kasvaa yksin ilman ohjeita ja periaatteita. Tämä on Wanhoille selvää ja silti he patistavat syntyvyyden kasvuun.
.

Ymmärrätkö nyt miksi eduskuntaan ei mene kukaan „hyvä ihminen“?

Kukaan normaali ei halua kuulua noihin kolmeensataan, jotka valitaan puoluelistoilta, joille vedetään vain „pyhän perheen“ jäseniä, jotka ovat vannoneet globalisaation nimeen. Tämän teatterin nimi on eduskunta. Tänään on mahdotonta löytää heidän joukostaan entisiä suuri ajattelijoita, joita Kreikka ennen tuotti. Heidät on korvattu näyttelijöillä.

Ymmärrätkö nyt miksi valtionvelkaa kasvatettiin ja haukkuivat teitä laiskoiksi ?

Vastuu kaikesta on kuitenkin jokaisella tavallisella kreikkalaisella jopa niillä jota ei ole vielä syntynytkään.

Ymmärrätkö nyt miksi fasisimi syntyi ?

——————–vastaus vuoro on sinulla hyvä lukija——————-

Kiitos

Hämis

Yksi vastaus artikkeliiin “Kuka synnytti fasismin ?

  1. Kieltämättä. Ei fasismi tilannetta mitenkään paranna enkä tiedä onko mitään mikä parantaisi.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s