Kreikka jatkoon! Peli jatkukoon!

No niin! Euro-politiikan kardinaalit kokoustelivat ja lopulta ”pelastava” valkoinen savu nousi Brysselistä!

EU-maiden kirstunvalvojat saivat väännettyä Kreikan voimakaksikon kämmenselän pöytään ja häviäjäksi arvottiin EU-veronmaksajat.

Tuota päätöstä seuraavien selitysten sisältö on yhdentekevää, koska edelleenkin puuttuu tapa/käytäntö millä Kreikan 320 miljardin velat neutralisoidaan. Laina-aikoja venytetään normaalin „poliittisen muistin“ rajapyykille ja hieman yli, jotta tuhoisia päätöksiä tehneet kardinaalit voivat jättää tuhkan keräämisen tuleville pölhöpopulisteille. Politiikan Berlusconisoiminen jatkuu ja sirkuskehää polkupyörällä ympäri polkeva pukeutunut apina kiinnittää kanslaisten mielenkiinnon siksi aikaa, kun silmäkääntötemppu tehdään.

The Show must go on!

Seuraava esitys on tilattu neljän kuukauden päähän. Muista tilata lippusi ajoissa! Suomen vaalit jäivät häiriintymättä, vaikka häiriintyneet päätöstentekijät olisivat ansainneet kiitoksensa, ennen vastuunkantajan vaihtumista. Niskalenkillä selätetyt markkinavoimat iloitsivat tapahtumasta ja DAX (Saksan pörssi-indeksi) teki uusia ennätyksiä kiivetessään yli 11.000 pisteen. Euro-Dollari avioliitto tasa-arvoistui 1,14 tasolle. Pankkien helpottuneesta ilmeestä näkee kilometrien päähän, että 260 miljardin Kreikka-vastuut on EU-politiikan avulla saatu laskettua 30 miljardin tasolle.

Kukkaromme on ylpeä politiikan niskalenkistä, koska olisi tämä voinut maksaa tuon 30 miljardia enemmänkin…….

Kreikan putkiremontti jatkuu uusien verhojen ripustamisella, vaikka kellari on täynnä vettä ja ikkunoista vetää.

On aika juhlia!

„Vetää syvään henkeä“, kuten Deutsche Bank johtaja Alfred Herrhausen sanoi. Kreikkalaiset jatkavat EU-komission ja troikan määräämää „Waterboarding“-harjoitusta ja sinäkin maksat osuutesi käytetystä vedestä.

Toisaalta mustan savun nouseminen EU-kardinaalien kokouksesta oli tarkoittanut Helleenien konkurssia. Tämä olisi maksanut kardinaali Merkelille 93 miljardia, Italian kardinaali olisi joutunut selittämään 71,5 miljardin ja Ranskan kardinaali Hollande 62,1 miljardin kömmähdyksen veronmaksajilleen. Nyt ostetttiin aikaa keksiä selitys, ettei jouduttaisi ikävään improvisaatioon ja sitä yleensä seuraaviin komplikaatioihin. Suomen niskalenkki-kardinaalina riehunut „täystuho-Jykä“ ei halunnut kommentoida asiaa, vaan kantoi vastuun „nallekarhu“-kardinaalille Rinteeseen.

Markkinoiden ylipapittarien kokous EKP ei ole seisonut vain katselemassa kokousta, vaan näiden palvottujen palvelijat heittelivät 20 miljardin edestä „vapaudut velkakirjoistasi“-kortteja lehtereiltä neuvottelijoiden päälle ja lauloivat 68,5 miljardin hätälainat yksityisten markkinoiden alttareille. Tämä kaikki näkyy varmuudella EKP:n pääomankorotuksessa, jota ainakin kardinaali Merkel on ihmetellyt, koska hänen kirkkokunnalta Saksan liittoutuneilta tasapäiltä vaaditaan 27 prosentin maksuvalmiutta. Suomen hiippakunnan pääsaarnaaja Rinne ei ole vielä kerennyt kertomaan koskeeko laajennus hänen uskovaisiaan. Tämä tarkoittaisi normaalin noin 2 prosentin osuutta, jonka saa nipistettyä kivasti show:n suomalaisten katsojien taskusta.

Taas kerran todistettiin, ettei kaatuminen Euro-maneesilla ole vaihtoehto!

Kunnes kaikki maneesin pellet kaatuvat lopulta yhtäaikaa!

Kiitos
Hämis
IPU:n ehdokas Pirkanmaalla 2015 vaaleissa.
Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Yksi vastaus artikkeliiin “Kreikka jatkoon! Peli jatkukoon!

  1. Uskokaa nyt jo, että Kreikan tukeminen on ”vastuullista” ja ”me tienataan sillä” – sehän on vain pikku rahaa siitä, että Katainen sai sillä tavalla ostettua itselleen Super-Neuvostoliiton politrukin viran Brysselistä!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s