Työhaluttomuuseläkeläinen.

Tämä blogi on vaihteeksi hieman itsekeskeinen. Toivon, että lukijat sen antavat anteeksi, että poikkean tutuksi tulleelta polulta.

Olen elämäni aikana seurannut maailman tapahtumia hyvinkin tarkkaan niin läheltä, kuin kaukaa. Olen myös ehtinyt elää useammankin maan nousun ja kaatumisen tämän mitättömän elämäni aikana. Taas yksi maa ollaan myymässä altani, juuri kun ehdin paluumuuttoni jälkeen „kotoutumaan“.

Synnyinmaani Suomi on ajettu kuntoon, josta en voi olla ylpeä. Oikeastaan häpeän itseäni ja Suomen ylistyspuheita joita pidin ulkomaaneläville seikkaillessani 15 vuotta maailmalla. Suomi josta aikoinaan lähdin ei ollut täydellinen, mutta melko hyvässä maalissa ja asuttavassa kunnossa.

Nyt tästä niin kauniista, vaikkakin kylmästä, maasta ollaan tollojen johdolla tekemässä vauhdilla Kreikan kaltaista autiotaloa.

Hävettää myöntää, että haluaisin taas paeta ulkomaille arkadianmäen apinateatterin ohjaajaksi valittujen puoluekorruptioitunutta valtaa, mutta taidan jäädä louskuttamaan leukojani viimeiseen hetkeen asti, ihan piruuttani.

Nyt kun meidän selfie-pomot ja wannabe komissaarit ovat ajaneet tämän maan lopulliseen syöksyyn olisi todelliselle patriootille häpeä antaa näiden helppoheikkien hoitaa hommansa loppuun kaikessa rauhassa. Vähintä mitä voi tehdä on räksyttää kuin kulkukoira ja yrittää kertoa muille kulkijoille, että kuninkaallamme ei ole vaatteita! Samalla äänenavauksella voi myös yrittää kertoa, ettei prinssit ja prinsessat ole valtuutettuja myymään isänmaata altamme, saati sen puhtaita vesiä!

Tämän maan johtajat ovat kilvan suuressa viisaudessaan sijoittaneet, taas kerran, kansalaisiensa hyvinvointia ja isänmaansa rikkauksia EU-unelmaan ja sen tarjoamiin unelmavirkoihin. Näyttää, että jälleen kerran turhaan. Tässä itsekeskeisessä kiimassaan nämä samaiset kielitaitelija ovat antaneet työmme valua ulos samasta reiästä. Sekin työ, joka on vielä jäänyt maahan on poljettu tasolle, jolla en enää näe syytä riehua itseäni rikki.

Rakennusalan yritykseni toiminta loppui perjantaina, koska en kykene kilpailemaan vierastuovoimaa vastaan rehellisesti ja olen kyllästynyt maksamaan työlläni ja terveydelläni pelkästään tätä muiden aiheuttamaa konkurssia.

Edellä mainituista syistä olen tällä päivämäärällä olen myöntänyt itselleni omaehtoisen, direktiivivapaan ja rehellisen

                                                                 työhaluttomuuseläkkeen!

Valtioneuvoston suuntaan lähetän eläkeläisen moitteet, että meidän katutason puurtajien kilpailukyvystä te jaksatte saarnata päivittäin. Se tietysti jollain tavalla hivelee, mutta olisiko aika katsoa niitä tuhansia selfie-otoksia ja kysyä, josko sieltäkin löytyisi kiristettävää maanne kilpailukyvyn parantamiseksi. Enkä nyt tarkoita maratoonin aikaa tai pallomeren yliuinti-ennätyksiä. Tämä maa on kai osaltaan teidänkin, vaikka unelmissanne olettekin jo liittäneet sen suureen ja mahtavaan EUROstoliittoon, vaikka se tarkoittaisikin harhaajohtamallenne kansalle EUtanasiaa!

Hekilökohtaisesti lupaan olla vaivaamatta kallispalkkaisia virkamieslaumojanne ja viedä kallisarvoista kampaviinerien mutustusaikaa näiltä verorahasyöpöiltä ilmoittautumalla työttömäksi tai hakemalla muita avustuksia.

En vaadi teiltä mitään muuta kuin että jätätte minut rauhaan idiotismiltanne.

Idiotismistanne tulen muistuttamaan aina, kun leveän hymynne välistä sitä poskillenne valuu, mutta siitä ei kai vielä peritä ALV:tä. (Hämiö)

Kiitos.

TYÖHALUTTOMUUSELÄKELÄINEN

Hämis

 

Kommentti