”Tampereen laukaukset”!

Tuntuu siltä, että on pakko avautua mielenosoituksellisesti!

Olin Tampereella osoittamassa mieltäni. Tervehdimme saapuvia vieraita sonnustauneena isiemme ja iso-isiemme itsenäisyyttä puolustaessaan käyttämiin lumipukuihin. Isot banderollit ja myrskylyhdyt magafoneineen toivottivat vieraat ENNEN presidenttiämme tervetulleeksi itsenäisyytemme rääppiäisiin Tampereelle.

Tervehdimme, jokaista saapuvaa vierasta tutulla suomalaisella vieraanvaraisuudella kastellen ohi kiitävät autot Suomen todellisen opposition KANSAN tervehdyksillä ja epämukavilla totuuksilla.

Kaikki sujui organisoidusti ilman yhtään välitapausta virkavallan kanssa. Emme olleet uhka yhteiskuntarauhalle.

Emme tuottaneet minkäälaista haittaa ympäristölle, jos jalanjälkiä lumessa ei sellaisiksi lasketa.

Saati, että olisimme tuottaneet ruumiinvammaa millekkään elämänmuodolle, jos TOTUUDELLA lyömistä ei luokitella pahoinpitelyksi.

Tätä mielenosoitusta ei valtamedia muista nähneensä! Kuitenkin kaikki päättäjämme ja kutsuvieraat näkivät meidät ja melkein joimme kahvia samasta kupista kylmettneiden poliisien kanssa. Tunsimme olevamme suoastaan suojeltuja poliisimme toimesta. Poliisin, joka on SAMAA kansaa kanssamme ja maksaa osaltaan ohi kiitävästä kimmellyksestä.

Kuitenkin kaikki keskustelukanavat ja valtamedia on täynnä keskustelua „Sorsapuiston hevosteluista“ ja rikkinäisistä pankin ikkunoista, vaikka samalla energialla voisi näyttää mielenosoittajat, jotka tekivät asian oikein. Jopa niin hyvin, että pääministerimme Katainen vilkutti iloisesti meille ohi ajaessaan! Herra oli huomioinut „fan-clubinsa“ kiitettävällä tavalla sytyttäessään sisävalonsa.

Tajusiko mies kenelle vilkutti, kun heilutteli kättää kuninkaallisesti auton ikkunasta kadun sivuun ryhmittyneelle Suomen puolustusketjulle ilman Suomi-konepistooleja ?

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9284

Nyt alkaa se vaikea kohta tästä manifestistä, koska seuran suoraa lähetystä uusintana Tampereen ensimmäisen paukahduksen jälkeen…ja se sattuu….

Olen joutunut elämään Kreikan kriisin ja mellakat. Tampereen paukahdukset olivat lähtölaukaus suomalaiselle turmiolle.

Teki mieli itkeä.

Kansalle maksettiin korvaus pamputtaa toista kansalaista, rikottiin asioita ja elävät olennot kärsivät.

Kaikken kärsimyksien edelle nousee kipu VAPAUDEN kuolunkamppailun alkamisesta. Tämän totuuden ja vapauksiemme hiljainen nakertaminen sai taas uuden tekosyyn. Kreikassa on tekeillä lakeja, jotka kieltävät „ääriryhmien“ mielenosoitukset!

Tätäkö haluamme ?

Kreikassa on harjoitettu leikkauksia Euro-kriisimme alusta. Kreikan „tampereenlaukaukset“ ammuttiin viisi vuotta sitten ja tänään ollaan tässä:

http://www.youtube.com/watch?v=7KkjmP3-nqo

2008 video: http://www.youtube.com/watch?v=CJ_2vHr0lDs

Hyvät mielenosoittajat!

Rikkominen ei rakenna mitään, muuta kuin vastustamanne vallan ylivaltaa uusilla laeilla, jotka rajoittavat oikeuksianne jo nyt!

Rauhassa se voima lepää ja poliisin tarvitsemme puolellemme! Emme meitä vastaan!

Liity Suomen todelliseen oppositioon isänmaan, rauhan ja yhtenäisyyden nimissä väkivaltaa vastaan!

Kyllä Itsenäisyydelle!

http://www.verkkomedia.org/

https://www.facebook.com/pages/Kyll%C3%A4-Itsen%C3%A4isyydelle-kansanliike/548757355201842?fref=ts

http://www.youtube.com/watch?v=vDRwbGFAjPw#t=146

Kommentti