Al-Qaida-IS agenda 2020!

Kansainvälinen lehdistö on nostanut IS-terroristien „seitsemän kohdan suunnitelman“ uudestaan otsikoihin. (1, 3, 4, 5) Tämä Al-Qaidalta peritty suunnitelma on kuitenkin ollut tiedossa jo kymmenen vuotta!

Vuonna 2005 jordanialainen journalisti Fuad Hussein paljasti tämän Al-Qaidan suunnitelman kokonaisuudessaan saksalaiselle „Der Spiegel“ – lehdelle. (2)

Al-Qaida-IS-suunnitelma on kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraava ja toivottu tulos on nähtävissä oheen liitetystä kartasta.

Ensimmäinen vaihe: 2000 – 2003 „Heräämisen vaihde“, jolloin muslimien tuli herätä „oikeaan asiaan“. Tätä vaihetta tukemaan on myöhemmin asetettu USA 9/11 terroriteko.

Toinen vaihe: 2004 – 2006 „Silmien aukeamisen vaihe“, jolloin muslimien tulisi ymmärtää, että länsi on oikea vihollinen. Tätä vaihetta tuki kiistämättömästi Irakin sodan toinen vaihe.

Kolmas vaihe: 2007 – 2010 „Vastarinnan vaihe“, jossa jihadistien oli määrä kerääntyä Irakiin ja laajentaa toimintansa Syyriaan. Tätä vaihetta tuki Irakin sekava tilanne ja lännen vimma kaataa Assad.

Neljäs vaihe: 2011 – 2013 „Vallankumousuten vaihe“, jolloin oli tarkoitus kaataa vihatut diktatoorit arabimaista. Tätä vaihetta tuki „Arabi-kevät“, ei niinkään jihadistien iskut.

Viides vaihe: 2014 – 2015 „Kalifaatin vaihe“, jolloin oli tarkoitus perustaa Islamistinen valtio. Tämän valtion ytimeksi oli suunniteltu Irakin ja Syyrian alueet. Tätä vaihetta tuki lännen alueelle luoma epätasapaino.

Kuudes vaihe: 2016 „Sodan vaihe“, jolloin on tarkoitus avata suora konflikti vääräuskoisten kanssa, joka johtaa avoimeen sotaan. Tätä vaihetta on tukenut Euroopan vapaa liikkuvuus ja pakolaispolitiikka.

Seitsemäs vaihde kestää vuoteen 2020 ja on nimeltään „Lopullisen voiton vaihe“. Tämä vaihe sisältää lopullisen koitoksen lännen kanssa ja sen tulisi johtaa jihadistien valtioon. Jihadistinen valtio pitää sisällään kartan osoittamat alueet, joista iso osa on nykyistä EU-rauhanunionia.
Näyttää pahasti siltä, että Al-Qaide/IS – terrorin siemen on kylvetty lännen toimien. Siementä länsi on ruokkinut, kastellut ja suojannut kiitettävällä aktiivisuudella, joten lopputulema on Suomestakin tuttu: „Sitä saa mitä tilaa!“

Toinen huomio, jonka pääkoppani tekee on „vuosilukuruletti“, joka yhdistää Euroopan Unionin ja Al-Qaida – IS – terrorin numeroin, koska rauhanunionimme on myös kehtittänyt oman „Agenda 2020“ – ohjelmansa! Sattumaa vai numerologiaa ?
Kiitos
Hämis

Linkit:
1. http://www.focus.de/politik/ausland/endsieg-soll-2020-erfolgen-sieben-stufen-plan-des-terrors-fuer-2016-ist-der-totale-krieg-geplant_id_5095569.html
2. http://www.spiegel.de/politik/ausland/terrorismus-al-qaidas-agenda-2020-a-369328.html
3. http://diepresse.com/home/politik/aussenpolitik/4870238/Der-7StufenPlan-der-Jihadisten
4. http://m.oe24.at/welt/ISIS-plant-fuer-2016-den-totalen-Krieg/212815268
5. http://www.bild.de/politik/ausland/al-qaida/isis-und-al-qaida-planen-weltherrschaft-38251546.bild.html

Yksi vastaus artikkeliiin “Al-Qaida-IS agenda 2020!

 1. Muslimeita ei pitäisi syyttää jihadista, koska sen on ennen kaikkea amerikkalaisten luomus heidän sodassaan Neuvostoliittoa vastaan. 400 edeltävää vuotta jihadista ei juurikaan puhuttu. USA halusi jihadin omaksi taisteluaseekseen

  Ben Norton, amerikkalainen kirjailija ja journalisti tarkastelee asiaa artikkelissaan
  http://www.salon.com/2015/11/17/we_created_islamic_extremism_those_blaming_islam_for_isis_would_have_supported_osama_bin_laden_in_the_80s/

  Neuvostoliiton ollessa Afganistanissa 1980-luvulla näki Pakistanissa oleva USAn tukema dikrtaattori Zia ul-Haq tilaisuuden jihadiin jumalatonta kommunismia vastaan. USA näki tilaisuden mobilisoida miljoona muslimia jotakin vastaan, jota Reagan kutsui nimellä Evil Empire.

  Rahaa alkoi virrata. CIA agentit kiersivät kaikkialla muslimimaailmassa palkkaamassa taistelijoita suureen jihadiin. Bin Laden oli yksi ensimmäisistä, joka myoskin kierteli keräämässä kansaa jihadiin kommunismia vastaan.

  Bin Laden suuttui amerikkalaiin, kun nämä eivät poistuneet Saudien pyhältä maalta heti Saddam Husseinin tappion jälkeen. Siitä alkoi jihad Amerikkaa vastaan karkoittaakseen heidät Saudi-Arabiasta. Veriveljet olivat pettäneet Bin Ladenin. Kosto jatkui myohemminkin.
  Näiden Amerikan seikkailujen ohella Israel loi Hamasin ja oli myos tukemassa Amerikan luomaa Al Qaedaa ja sitä myohemmin seurannutta ISIStä.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s