TTIP ja mitä siitä pitää tietää ?

Poliitikkojen puheiden ja mediaan vuotaneiden tietojen kesken on suuria ristiriitoja, jotka sekoittavat kadunmiehen ajatuksia ja pilaavat tehokkaasti rauhallisen lauantaiaamun.

On siis syytä pelastaa edes lauantain saunareissu, koska sauna on liian pyhä ja kuuma paikka miettiä turhia.

TTIP – sopimus yksinkertaisesti yksinkertaisille.

Mitä TTIP tarkoittaa ?

TTIP on lyhennetty sanoista Transatlantic Trade and Investment Partnership. Tämä sanasekoitus tarkoittaa suomeksi jotain suuntaan: „Keijut tanssivat aamu-usvaisen kukkakedon yllä riemuissaan!“

Miten TTIP lausutaan ?

TTIP oikein lausuttuna on: [h/error-ille-hip’hip-hurr’aa:] eli (herroille hiphip-hurraa)

Mihin tarvitaan TTIP – sopimusta ?

TTIP poistaa kaupparajoitteita EU:n ja USA:n väliltä. Tyypillisiä kaupparajoitteita ovat mm. työntekijän oikeudet, kuluttajasuoja, ympäristösuojelulaki, orjuuden kielto, tullit, demokratia ja ihmisoikeudet. Sujuva kauppa ilman näitä rajoitteita ei auta pelkästään rikkaita, vaan myös ökyrikkaita ja superökyrikkaita. Tämä ilmiö tunnetaan ns. [(Trickle-Up-Effekt) „ylöstihkumisena“.]

Miksi TTIP-neuvottelut ovat salaisia ?

EU-poliitikot pelkäävät, että julkiset neuvottelut toisivat niin suuren suosion heille, etteivät he uskaltaisi kävellä äänestäjiensä seassa. Huippupolitikot mieltävät TTIP-sopimuksen neuvotteluiden avoimuuden vaatijoita itsekkäinä ilonpilaajina, koska sopimus on tarkoitettu iloiseksi yllätykseksi kansalaisille.

Kuka haluaa TTIP – sopimuksen ?

TTIP – sopimusta ajaa leveä rintama huippupoliitikkoja ja talouden mahtimiehiä, jotka haluavat kansalle vain hyvää, vakavaraista ja täyteläistä elämää. Näiden lisäksi myös Alexander Stubb ja Jyrki Katainen kannattaa TTIP – sopimusta.

Mitä tarkoittaa sopimuksen välimiesoikeus ?

Välimiesoikeus kutsutaan kokoon, kun yritys ei tienaakkaan niin paljon, kuin on suunniteltu. Välimiesoikeus kokoontuu salaisella kokoonpanolla, salaisessa paikassa, salaiseen aikaan ja salaisessa maassa. Monet välimiesoikeuden jäsenet eivät edes tiedä mitä heidän pitää päättää ja kenen puolta heidän tulisi pitää. Kiperät päätökset voidaan tarkistaa maalikameralla.

Miten sopimus suhtautuu kloorikanaan, hormoonilihaan ja geeniruokaan ?

Nämä kaikki kolme on ymmärretty suurilta osin väärin ja sopimuksen vastustajat käyttävät niitä pilkkakirveenä sopimusta vastaan. Todellisuudessa „kloorikana“ on vain 45% kloorista ja yksi annos kloorikanaa täyttää vain 1299 prosenttia päivittäisestä klooritarpeesta. Hormoonilihassa taas on vain 89g hormooneja kiloa kohti ja näiden hormoonien joukossa on evoluutiolle tärkeitä kasvuhormooneja. Geeniruoka on 100 prosenttisesti geeneistä, kuten normaali ruokakin. Näitä kolmea voidaan yhdistellä erilaisiin kombinaatioihin, mutta kaikkia kolmea saa vain erityisesti valitut yhteistyökumppanit, kuten esimerkiksi McDonald.

Mitä tapahtuu, jos TTIP – sopimus kaatuu ?

TTIP– sopimuksen kaatuminen tuo tullessaan katastrofin! USA purkaa Kiinan ja Venäjän pakotteet ja keskittyy näille markkinoille, koska Eurooppaa vavisuttaa tulivuoren purkaukset, heinäsirkat, suonikohjut ja heinänuha. TTIP – vastustajille ei silti koidu harmia tai vahinkoa.

Voiko TTIP – sopimusta vielä estää ?

HAH hah HAH! Jos ette tiedä vastausta tähän kysymykseen itseksenne, että ole sisäistäneet EU:n periaatteita ja poliitikkojen sponsoreiden valtaa!

Kiitos

Hämis

2 vastausta artikkeliin “TTIP ja mitä siitä pitää tietää ?

  1. TTIPn säätämisessä ei kysytä minkään maan kansalaisten tai hallituksen mielipidettä. Amerikassa laki ajetaan yksinkertaisesti läpi siten, että se täytyy hyväksyä esitetyssä muodossa, tai muuten menee monen vuoden tyo tarpeettomasti hukkaan. Euroopassa sama peli, Amerikassa hyväksyttyä ei voi enää muuttaa. Tämä on pankkiirien tahtotila ja kuten Suomi on monta kertaa todennut, kaikkia pankkiirien toiveita täytyy totella. Suomellahan ei ole enää mitään itsenäisyydestä jäljellä.

    Obaman selkeä tavoite on antaa Amerikan korporaatioille mahdollisuus ottaa Euroopan maiden hallitukset kontrollinsa alaisiksi lainsäädäntokysymyksissä.

    Tuloksena tulee olemaan kaiken kansallisomaisuuden ja palveluiden yksityistäminen ja lopulta myynti ulkomaalaisille rahoitusyhtioille, jotka varmistavat, että kaikkien yritysten voitot kierrätetään verottamattomina sopivien yritysten kautta veroparatiiseissa. Valtionhallinnon tehtäväksi jää kerätä veroja kansalaisilta, koska yritysten ei enää uusien sääntojen mukaan tarvitse maksaa veroja. Tätä yksityistämisohjelmaahan jo Berner on Sipilän ohjauksessa aloittanut. Kaikki yksityistetyt firmat on myytävä, koska luottoluokituksen jatkuvasti laskiessa luotonsaannin edellytyksenä on vanhojen velkojen osittainen maksu ja se voi tapahtua vain myymällä näitä omaisuuseriä.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s