Kolmen haasteen retki!

Vapaakulkijan tarina saa jatkoa. Edessä on maanantaina 29.02 alkava noin 30 päivää kestävä retki keväisen Euroopan halki. Retki joka pohjautuu trendikkäästi ”kolmeen pointtiin”. Lähtöpäiväksi on valittu erittäin mediaseksikäs karkauspäivä-maanantai.

Kolme pointtiani ovat:

Operaatio ammatitaito takaisin.
Operaatio joulupukiksi Kreikkaan.
Operaatio 30 päivää Euroopassa töitä etsimässä.

Nämä kolme ovat eteeni asettamani haasteet, joista viimeisen onnistuminen on ainut, joka ei ole riippuvainen ympäristötekijöistä. Kaksi muuta ovat haaveita, joista päättää lopulta muut, mutta tuleehan esiteltyä.

„Operaatio ammattitaito takaisin“ on henkilökohtainen ja kipeä. Kuvittele että joku päättää yksikantaan, että parinkymmenen vuoden tekemiset mitätöidään yhdellä laskukoneella tehdyllä päätöksellä. Oli sitten kyse TE-toimiston päätöksestä, YT-neuvoteluista tai viranomaispäätöksestä. Viimeisistä esimerkistä on jokaisella suomalaisellla kokemusta ainakin perhe-, tai tuttavapiirissä.

Tämän operaation vedonlyöntisuhde ei ole kova, koska virkamies ei ole väärässä tai ei ainakaan myönnä sitä.

„Operaatio joulupukiksi Kreikkaan“ onkin mielenkiintoisempi, koska virkamiehet on kreikkalaisia. Tämä projekti maksaakin jonkun verran kokonaisuutena ja Kreikassa jos missä pääsee eteen päin rahalla. (Hämiö). Tämän projektin tasapeliksi riittää työharjoittelusopimuksen saaminen, mutta yrittettävä sitä on myös kokonaisuutena.

Tämän operaation puolikkaankin saamiseen on voitettava kahden maan virkamiesmuuri, ja se heikentää olennaisesti veikkaustulosta. Tässä kohteessa on silti mainiot mahdollisuudet jättipottiin, koska ihmeitä tapahtuu maailmassa päivittäin.
„Operaatio 30 päivää Euroopassa töitä etsimässä“ on helppo nakki. Tämän kohteen toteutumisen edessä ei seiso ketään. Se tulee toimimaan uskoakseni itsekseen. Työnhakua ei voi estää mikään ja maailma on täynnä kertomattomia tarinoita ja mielipiteitä tämän päivän menosta. Näitä on helppo kerätä ja välittää.

Tässä kohteessa saattaa olla mahdollisuus pieneen yllätykseen, jos ihmiset suhtautuvat asioihin riittävän positiivisesti.

Näiden operaatioiden tarkemman selonteon, onnistumisen seuraaminen ja mahdollinen osallistuminen onnistuu vaivattomasti tuubi kanavalla, tässä blogissa ja mahdollisesti perustettavassa FB-ryhmässä.

Tervetuloa osallistumaan matkalle tuntemattomaan!
Kiitos
Hämis

Ps. Karvahattu on mukana!

2 vastausta artikkeliin “Kolmen haasteen retki!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s