Viidensadan mielettömyys.

Euroopan pörssien paine helpottaa, vaikka ylämäki ei ole takana. Pankit odottaa suu kuolaa valuen EKP:n seuraavaa pakettia, joka auttaisi painovoimaa vastaan.

Kuumemmin, kuin pörssikurssit, kiehuu EKP-suunnitelma 500 Euron setelin poistaminen kierrosta. Rikolliset voimat ovat EKP:n mukaan pääasiallisin viissatasten käyttäjä ja setelin poistamista perustellaan myös terrorismilla. EKP-johtajat olettavat, että rikolliset ja terroristit ovat liian tyhmiä vaihtamaan isot setelinsä pienempiin.

EKP-johtokunta on päättänyt, että 500 Euron seteli on vaarallisempi, kuin tavan räjähde. Herroilta on jäänyt huomiotta se tosiasia, että 500 Euron seteli on valmistettu parhaasta puuvillasekoitteesta ja painaa 1,12 grammaa. Setelin painaminen maksaa vaatimattomat kahdeksan centtiä. Saman verran maksaa myös kaikkien muiden seteleiden painaminen arvosta riippumatta.

Tuo reilun gramman puuvillasekoitus on todellista rahaa niin kauan, kuin me sitä sellaisena pidämme. Euro paistattelee luottamuksemme valossa, kunnes sammutamme valomme.

EKP tulee kenties kieltämään 500 Euron setelin ja tekemään siitä arvottoman. EKP-laskelmissa ei ole huomioitu, että seteli on jo arvoton. Tämä puuvillasekoituksesta tehdyn paperinpalan takuuna on vain laki, joka tekee siitä laillisen maksuvälineen.

Tiedän, että nyt jotkut hermostuu, mutta malttakaa hetki.

Ajatellaan toisella tavalla. Henkilö joka tienaa 2.000 Euroa puhtaana käteen kuussa on tehnyt kuukauden töitä saadakseen reilun 4 grammaa puuvillasekoitusta. Jos tilipussissa onkin viiden Euron seteleitä nousee palkka jo hätänumeron painoiseen määrään puuvillasekoitusta.

Mieletöntä ! Vain mitä ? Muistakaa, että tämä huijaus toimii vain niin kauan, kuin me uskomme siihen!

Samaan aikaan setelirahan kieltokeskustelun aikaan tulee taivaalle toinenkin merkittävä rahakeskustelu. Miinuskorot! Tämä on tietysti sattuma, vaikka tutkimusten mukaan 80% saksalaisista tyhjentäisi tilinsä, jos talletuksille ajetaan miinuskorko. Sveitsiläiset ovat jo tyhjentäneet eläkesäästöjään ja muuttaneet ne turvallisempaan muotoon tai kätkeneet patjan alle sellaisenaan.

Nämä kaksi tavallisen kuluttajan ja työntekijän taivasta peittävää pilveä kohtaavat keskellä ja salamoi. Heureka, huutaa tavis kulmakuppilassa, kun tajuaa, ettei ilman paperirahaa ole pakoa miinuskoroista. Tavan työntekijän rahoista varastetaan miinuskorolla osuudet suoraan silmien edessä ja uhri on puolustuskyvytön ja lisäksi täydellisen valvonnan alla.

Tämä kaikki on kuitenkin varjokeskustelua ja savuverho, vaikka suurin osa eurooppalaisista on käteisen rahan poistamista vastaan. Suurin osa eurooppalaisista oli myös pankkien pelastamista vastaan, Euron pelastamista vastaan, Kreikan pelastamista vastaan. Syy tähän vastakarvaan oli kenties alitajuinen käsitys siitä, että valuuttana käyttämämme Euro ei ole oikea vakaa valuutta, koska se tarvitsee koko ajan lisää Euroja pelastuakseen!

Käteisen poistaminen laittaisi lopullisen stopin esim. Lastenlikan maksamiseen, naapurin kanssa käytävään pienimuotoiseen kauppaan, sekä pieniin käteislainoihin ja karkirahan antamiseen lapsille.

Tämä poistaa terrorismin ja järjestäytyneen rikollisuuden maailmasta, varmasti!

Lapsiamme opetetaan alusta pitäen tulevaisuuden setelirahattomaan elämään, jopa niin järjestelmällisesti, että lautapeleistä, kuten Monopoli, poistetaan käteinen ja korvataan se luottokortilla. Rahan varastaminen pankilta on tullut päätepisteeseen ja kuuluu museoon.

Voi kun se olisikin noin helppoa tai ihmiset eivät menisi voin helppoon!

Tee ihmiskunnalle palvelus ja opeta lapsesi käyttämään käteistä rahaa!
Kiitos
Hämis

Yksi vastaus artikkeliiin “Viidensadan mielettömyys.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s