Kirje Saksan sisäministerille.

Ralf Jäger Nordrhein-Westfalenin sisämisteriöstä on lähentynyt Saksan liittotasavallan sisäministeriä kirjeellä. Kirje on päivätty 29.tammikuuta 2016.

bundesminister9ef02

Kirjeen raportti varoittaa poliisivoimien voimattomuudesta 14.helmikuuta 2016 mahdollisesti tapahtuvasta joukkoraiskausaallosta. Pelko raiskausaallosta perustuu Shaykh Abdullah al Muhaisini nimisen herran julkiseen Fatwaan.

Herra Jäger varoittaa, ettei edes hyvin rakennettu poliisiverkosto ole onnistunut selvittämään Saksassa oleskelevan ääri-islamistisen verkoston koostumusta ja tätä kautta poliisi on voimaton uhan edessä, eikä kykene turvaamaan kansalaisten turvallisuutta.

Lisäksi Herra Jäger teroittaa, että äärioikeistoryhmittymät ovat heidän tietojen mukaan tulkinneet „raiskaajien Fatwan“ „sodanjulistukseksi saksalaisia kohtaan“. Äärioikeisto on valmistautumassa asein, jopa sarjatuliasein ja räjähtein muslimeja vastaan. (niin turvapaikanhakijoita, kuin jo kotoutuneita muslimeita kohtaan)

Lopuksi Herra Jäger esittää, että maa on sisällissodan partaalla ja kertoo mahdollisuuden purkaa jännitys vähenee päivä päivältä. Tästä syystä Herra Jäger ehdottaa maan sisäministerille seuraavia kolmea toimenpidettä:

1. Sisäministerin tulisi varoittaa naisia ja tyttöjä liikkumasta 14. helmikuuta yksinään.
2. Sisäministerin tulisi julistaa ulkonaliikkumiskielto. (suom.huom.Kenelle tämä ei käy selväksi)
3. Sisäministerin tulisi asettaa puolustusvoimat poliisin tueksi kaupungin kaduille.
Tähän on tultu jo Saksassa!

Suomessa tuomitaan pikkusieluisesti miehiä, jotka puhui „tankeista Ateenan kaduilla“ ja uskotaan Steinerilaisittain, että kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan hyviä.
Kiitos
Hämis
PS. Tankit Ateenan kaduilla oli aikoinaan ja on edelleen lähempänä, kuin kukaan uskoo! Tämän tiedän verkostojeni kautta, vaikka en linkkiä siihen pysty esittämään. „Vallankumouksesta, edes sotilasvallankaappauksesta, ei julkisteta lehdistötiedotetta.“ Tuntemani ajattelija

9 vastausta artikkeliin “Kirje Saksan sisäministerille.

 1. Mun on ihan pakko vielä kommentoida. Bloggari putos tän jutun kanssa venäjän trolliansaan samaten MV lehti.. Googlatkaapa ton jutun alkuperä kuvahaulla. kopioitte sen ensin koneelle ja sitten käytätte googlen kuvahaku -palvelua, eli painatte sitä kamerankuvaa ja syötätte kuvan goglelle. Se on itärajan takaista propagandaa ihan puhtaasti. Juuri sitä, millä he haluavat rapauttaa tätä meidän länsimaista yhteiskuntaa. Tää olikin mielenkintoinen case. 🙂 linkki suoraan kuvahakuun, pitkä, sori. https://www.google.com/search?safe=off&hl=fi-US&tbs=sbi:AMhZZituK8DjR-7CG5WA-S0BiBSJCqgTCS9wqc4_19AQslsUIQLK62mmuG5iM_15o5SROEvP6tZZoPiI2yUon1Kf310nAuE6HBiIlqNr7qGmy1LiQnSuvwYhWTz94WYR0i9j94ck8eV4UDNE9Hk2wwGulFDMFUxRcDHszlBOBsddpW_17QMK-hrykyBMF1nkvTXPUqmVvXje84P7tGICAihR0xBUfghGdHdJABSP4bgNO32b6znCGWZk-XeJI1S2KzMNwOrGfm7w8d_1z3cEZU1GtObvEpWNuO8V8zW9Ooql9X0IVl0s8M29G8riCDBi1eoujrj1L3FFepzC6aJcF7Z1v1z4NbPopFl9ma5DvHFRoPaR6Fd2ZTsnIV8UsBuqh0ApJMWITp8vVa8S34FtS14DNWKsltNSsAYdkZVfjIgycnwzKFerC0ylcTXy5Kk7PCYP4XREOuurt38qlZE9jn6xqvmbN0QzYh4w6OrT7wbDKp6jgXlIW5D6ywZHDLEDvwUwncTJq6J3yiLW70a_1wqWOqTAj06wGaAri_1zTYNBFuhvxQQJHQyGPrPlOvP4teSYXwl_19zB4gfWd6XywwlxIe7i2TUNOeYyjmxb2E3Ae162FGwhJniZ_1aht8Qd9mLE0OogdE7_1kde8gIdNcIsMIkxz4G1NWXdKYcMHsALbc22t7AdW6YdG4P7nwJh3OPRGCu7uI1JyelURspm6d86o5ymLnLMJ-66Yb0m8XXThN7cSyfns5hAhI7ubdInZF3AtxdoY4xs3QLFNS-cpdlbRxJpcjfXxrHycsWEzsW65JjucL144Kc9xGszWL6hCxSc_1qx0Zh9p6MrKol-Jp0HjDauzixRgwZDh8KB630gIr5yZxASMecYEJSyOPvgECSIO1OiF7LS4OSoGkdkvVb1OFOnsp2f4eH9fTP-6LZcQNUR-5g4vu0Xe4MBtrw5-zmWh7Rco3DSUhS4-4Tq0mMg_1T_1TF7Ye35YyJzgVs-IpWGMO6oclTVy9xA2Y89NpgyVfllLRQNKGuJwe9WifyBf8xh2F7clkW14HFD4ac03VJPX2ImlSJYiB74u7V2ZJoAjyg_1psdep1EJYoctlUg6&ei=wFm7VtW_Mce7swHd2bLoBw&start=10&sa=N&biw=1920&bih=971

  1. Se että Venäjän sivustot kertoo asiasta ei vielä tee siitä propagandaa. Länsi media on hieman jäljessä suvaitsevaisuutensa kanssa, mutta tulee pakon edessä vielä paljastamaan paljon asioita, joita nyt pidetään lännen vastaisena propagandana………….

 2. Tiesitkö, että jos saksassa saa turpaansa, niin suomessa on samassa ajassa saanut jo 3,5 kertaa turpaansa. Myöskin automurtoja on 2 kertainen määrä, ja kuolemaan johtaneita väkivallan tekoja 3 kertainen määrä meillä, väkilukuun suhteutettuna. Tilastot löydät euroopan unionin tekemästä koosteesta eri maiden rikoksista. Huomioi myös se, että MV lehti kopioi juttujasi journalismin ja lain vastaisesti, sekä tienaa rahaa huomattavasti sinun jutuillasi. Tämä suomi kaatuu erinäiseen idiotismiin paljon ennen kuin saksa. Olimme siellä toista viikkoa juuri muutama kuukausi sitten, Berliinini keskustassa yöllä lapsiemme kanssa. Siellä kun saa 16 v jo istua ravintolassa juomassa muutaman euron tuoppeja. Mitään pelättävää ei ollut. Mitte niminen keskusta-alue on kuulemma taskuvarkaiden paikka. Siellä olimme useinkin, ja enemmän täällä suomessa saa katsella selkänsä taa. Pelkokerroin tasan nolla.Ei kaltereita liikkeiden ikkunoissa, ei valvontakameroita, ei narkkareita, ei pultsareita, jne. Toisin kuin täälllä ihanassa lintukodossamme. muutaman kerrannäin korttelipoliisin, joka jutteli paikallisen talonmiehen kanssa kahvia hörppien. Asuimme sitäpaitsi entisen itäberliinin puolella ”epämääräisellä” alueella. Tutustukaa ihmiset asioihin, menkää paikan päälle, älkääkä olko raukkoja puskistahuutelijoita. Se ei kuulu suomalaisen miehen tapoihin.

  1. SInä olet väär ämies selittämään mitään puskista huutelemisesta, kun et uskalla edes nimeäsi käyttää. Minä olen asunut ja työskennellyt lapista Kreetalle ja Nitzi Novgorodista Atlantille, joten uskoisin, etten huutele metsästä, kun kirjoitan omalla nimelläni ja naamallani useammassakin paikassa.
   Mielenkintoista kommentissasi on että kannat huolta, jos MV-lehti tai joku muu lainaa näitä kirjoituksia. Älä huoli hyvä veli sellaisia toisten puolesta. Se on mielestäni turhaa vaivaa, kun muutenkin olet huolissasi idän miehistä. Piiloudu vaikka hetkeksi johonkin pimeään tilaan ajattelemaan positiivisia. Sen on kehuttu auttavan,,,,,,,

 3. https://islamqa.info/en/73007
  Ystävänpäivän vietto on epäislamilaista ja siten varmaan rietastakin. Raiskailemalla siitä ainakin saa rietastelua, jolloin sheikin varoitukset osoittatuvat oikeiksi.

  Nyt olisi korkea aika Frau Merkelin mennä jakamaan ystävänpäiväkortteja ja suukkoja turvapaikanhakijoille kotouttamisen edistämiseksi unohtamatta kuitenkaan vähähiuksisia kantasaksalaisiakaan. Se olisi pieni ele verrattuna sisällisotaan.

 4. Hyvää markaa Länsi Eurooppa. Kivikausi kutsuu. Itäisen Europan maajohtajilla on ilmeisesti kokemusperäistä tietoa miehityksestä.

  Suomessakin mietitään jotain höpöhöpö keskusteluja, kun mielenkiinto pitäisi olla jossain ihan muualla.

 5. Tähän samaan tilanteeseen ovat valtaapitävät maanpetturit Suomeakin ajamassa rajoittamattomalla matu-invaasiolla – tukenaan vallanpitäjien läpimädäksi sylikoiraksi korruptoitu valtamedia, joka sensuroi/salaa, vääristelee ja valehtelee kansalaisille olennaisissa asioissa. Ylewatch-blogisti on jo pitkähkön aikaa ansiokkaasti raportoinut, kuinka vallanpitäjien propagandakoneekseen kaappaama Yle melkein nonstoppina suoltaa kulttuurimarxistis-feminististä kansalaisten moraalinmädätys-propagandaa, painotuksen ollessa tällä hetkellä erityisesti suomalaisvihamielisessä monikulttuuri-aivopesussa. Ks. http://ylewatch.blogspot.fi/ – kannattaa vilkaista aikaisempiakin otsikoita.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s