EU nostaa palkkojaan, takautuvasti!

EU-komissio on nostanut palkkojaan keskimäärin 2,4% takautuvasti heinäkuulta 2015. Myös EU-parlamentti saa korotuksensa. Jean-Claude Juncker ja Donald Tusk nostaa palkkaansa 699 Euroa kuussa, takautuvasti! Molempien herrojen tilipussi on heinäkuusta 2015 alkaen 31.272 Euroa.

Tämä on esimerkkinä kansalaisille joilta vaaditaan palkkojen ja etuuksien leikkauksia kaikissa EU-jäsenmaissa!

Meidän oma Jyrkimme, jumalan lahja EUlle ja kirous Suomelle, saa 633 Euroa, takautuvasti. Jykän palkka on heinäkuusta 2015 alkaen 27.953 Euroa. Muut alemmat komissaarit nauttivat heinäkuusta 2015 alkaen mitätöntä 24.945 Euron kuukausipalkkaa.

Tämä ei ole ensimmäine kerta, kun EU-parlamentti leikkii tätä takautuvaa leikkiä. Vuonna 2014 oli ensimmäinen kierros tästä takautuvan TUPOn piirileikistä. Tuolloin päätettiin nostaa palkkoja 0,8% takautuvasti aina vuoteen 2012 asti!

On aika, on todella viimeinen aika kaataa tämä himmeli tai ainakin erottaa Suomi tästä hullutuksesta ja liittyä vaikka BRICS-maiden liittoon, jos johonkin on suomalaisella alistumismenttaliteetillä kumarrettava………….

Kiitos
Hämis

Linkki:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/01/28/eu-gesteht-60-prozent-der-einwanderer-sind-keine-fluechtlinge/

4 vastausta artikkeliin “EU nostaa palkkojaan, takautuvasti!

  1. On se vaan hyvä, että nykyään nämä jutut eivät jää pimentoon, kuten tapahtui vielä parikymmentä vuotta sitten. Toimittajienkin on ilmeisen vaikea sopeutua muuttuneeseen informaatiokultuuriin, joka ei enää toimikaan julkisen sanan ehdoilla. Nykyään kun netin kautta pääsee suoraan newsien alkulähteille.

    Aikaisemmin tällaiset palkankorotusuutiset jäivät varmasti ’under radar’ ja myös vaille huomiota. Joskin hauskaa on myös se, että nyt kommentointi pyritään nollaamaan taikasanalla populismi. Tuon kun heittää pöytään, niin heti oikeassa ja kansalaiset 100 % väärässä.

  2. Maanpetturi Katainen kierrätti valtion rahoja EU:n kautta omiin taskuihinsa korruptiovirkansa avulla.Ennen vanhaan sitä olisi kutsuttu poliittiseksi korruptioksi.Nykyään se on ”vastuunkantamista”.

      1. Eräs VALExander ja orpo(-piru joka valitettavasti ei ole helvetissä) seuraavat Kataisen jalanjäljissä – ja joukko ’koti, uskonto ja isänmaa’-kokoomukseen uskovia hyödyllisiä TOSI-idiootteja äänestää näitä narsistisia psykopaatteja kerta toisensa jälkeen jatkamaan maamme ja kansamme tuhoamista!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s