EU myöntää: 60% matuista ei ole pakolaisia!

EU-toimijan FRONTEX:in virallisesta raportista käy selvästi ilmi, että noin 60% laittomista EU-alueelle tulijoista ei ole oikeutettu turvapaikanhakijan statukseen. Tästä ei ole suurta hyötyä enää, koska tämä lauma on EU:n sisällä eikä palautus useimmissa tapauksissa ole mahdollista.

Kaikesta tästä huolimatta EU-johtaja Merkel ja meidän rakkikoirat hänen perässään, eivät ole valmiita sulkemaan EU-rajoja suojellakseen EU-kansalaisien turvallisuutta ja oikeutta omaansa.

Ennen tätä raporttia oli „virallinen totuus“ aivan toista. UN-tietojen mukaan yli 75% tulijoista oli Syyrian, Afganistanin tai Irakin konflikteista paenneita itseoikeutettuja turvapaikanhakijoita. Samaa mantraa hoki Schweizer International Organization for Migration (IOM), joka kertoi 90% Kreikan kautta tulleista olevan Syyrian, Afganistanin ja Irakin pakolaisia.

Varmuudella voidaan sanoa, että Merkelin ja Sipilän järjestämä Tervetuloa Pakolainen (TEPA) kampanja on epäonnistunut ja tulee muuttamaan tutun rauhallisen Euroopan taistelutantereeksi.

Merkelin ja Sipilän hörhöily maksaa EU-kansalaisille ja suomalaisille tuskaa, murhetta ja verta, jos kansat eivät yhdisty, Euroopan laajuisesti, tätä hullua politiikkaa vastaan!

On aika ottaa naapuria käsivarresta kiinni ja muodostaa yleiseurooppalainen liike, joka näyttää nykyiselle lumedemokratialle sen liikkumatilan reunat!

Herää ihminen, ennen kuin on liian myöhäistä!
Kiitos
Hämis

Linkki:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/01/28/eu-gesteht-60-prozent-der-einwanderer-sind-keine-fluechtlinge/

Yksi vastaus artikkeliiin “EU myöntää: 60% matuista ei ole pakolaisia!

  1. Ei sisäsiittoinen järjestelmä itse itseään tuomitse. Tämä meno tulee jatkumaan kunnes EU hajoaa,,tai / jos kansallisesti ryhdytään turvatoimiin maan omaisuuden ja itsenäisyyden suojelemiseksi. Veikkanpa, että virkamieskoneisto pitää kynsin ja hampian kiinni saavutetuista eduistaan. Viimeiseen MEP iin saakka, kaatuvat urheasti saappaat jalassa, yhteisen liittovaltion puolesta.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s