Europol tutkii IS-domaineja!

IS-terroristiryhmä on pitkään tavoitellut valtion statusta. Europolin tutkijoiden viimeisin löytö InterWebin sisuksista on IS-päätteiset domainit. Tämä löytö on aiheuttanut uuden tutkijaryhmän perustamisen.

Tutkijaryhmä on vakuuttunut, että IS-terroristit ovat soluttautumassa valtioiden joukkoon takaportista InterWebin kautta. Tutkijat ovat löytäneet IS loppuisilta sivustoilta käsittämätöntä kieltä, joka sisältää selvästi salakielisiä sanomia. Sivustoilla viljellään tiuhaan merkkejä, kuten ð, þ, Ð, Æ, æ, Þ, jotka viittaavat ulkomaalaisuhkaan.

Europolin tutkijoiden teorian mukaan IS-terroristit yrittävät saada tätä kautta uusia kannattajia. Uusia terroristeja houkutellaan kaiken kattavalla sosiaalisysteemillä, kauniilla maisemilla, omalla keskuspankilla ja vankiloilla joissa istuu vain pankkiireja.

Terrorismin tutkija Per Ke Leellinen ja hänen tutkijaparinsa P. Ommiuhka tietävät kertoa, ettei tarjous ole ongelmaton. „Kukaan ei kerro tuleville terroristeille, että heidän ruokavalioon kuuluu keitetyt lampaanpäät, marinoidut pässinkivekset ja mädätetty hai.“

Europolin tutkijat ehdottavat EU-komisiolle IS loppuisten sivustojen välitöntä sulkemista, koska ne uhkaavat komission USA ohjattua demonkratiaa ihmisystävällisellä ja yhteiskuntamyönteisellä demokratialla. „Mitä siitä tulisi, jos kaikki sivistyneet länsimaat ryhtyisivät samalle linjalle, jossa pankkiirit istuu kiven sisällä ja kansalaiset tekisivät omat rahansa tarpeen mukaan?“

„Tämä kehitys on huolestuttavaa, koska se uhkaa globalisaatiota ja harvojenvaltaa lisäten kansalaisten omaa valintaa elämässään! Tämä ei ole EU-organisaatioiden, eikä US-eliitin mieleen, eikä siis ole suotavaa!“ Ilmoitti EU-komission ylikapokomissaari Juncker.

„Tämä toiminta ei tule kuuloonkaan ja sivustot on suljettava välittömästi! Sivuston tekemät tarjoukset ja ideaalinen suunta sotii komissiomme linjaa vastaan ja murentaa kilpailukyvyn. Euroopan syvempää yhdistymistä ei saavuteta jos valtaa siirretään kansalaisterroristeille ja muille demokratiaa halaaville hippiryhmille. Demokratia ei sovi EU-kansalaisen ruokavalioon! Sen on todistanut useat meidän teettämät tutkimukset.“ Tiivistää EU:n kilpailusta vastaava komissaari Jyrki Katainen.
Kiitos
Hämis

Linkki: images.13_0.jpg

 

 

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s