Laki ja sen laatijat, keleper!

Tanska ottaa pakolaisen omaisuuden talteen mahdollista palautusta tai ylläpitoa varten! Sveitsi tekee saman ja jopa Saksa on aloittamassa tätä toimintaa…….

Mutta, mutta! Mitä tekee Suomi ja SSs-hallitus ? EI MITÄÄN, vaikka pykälät on tehty sopivan ”sattumalta” valmiiksi ulkomaalaislakiin!!!!!!!!

120 § (26.6.2015/813)
Vakuuden asettaminen

Ulkomaalainen voidaan velvoittaa asettamaan viranomaisen määräämä vakuus valtiolle oleskelu- ja paluukustannuksistaan.

Vakuus on vapautettava tai palautettava, kun vakuus ei enää ole tarpeen ulkomaalaisen maahantulon tai maassa oleskelun edellytysten selvittämiseksi taikka maasta poistamista koskevan päätöksen valmistelemiseksi tai täytäntöönpanon turvaamiseksi. Muussa tapauksessa vakuus käytetään ulkomaalaisen oleskelu- tai paluukustannusten kattamiseen. Se osuus vakuudesta, jota ei käytetä näihin kustannuksiin, on välittömästi palautettava.

 

Samassa laissa määrätään myös seuraavaa sille varalle, ettei edellinen ole riittävä turva……

121 § (26.6.2015/813)
Säilöön ottamisen edellytykset

Jos 118–120 §:ssä tarkoitetut turvaamistoimet eivät ole riittäviä, ulkomaalainen voidaan yksilöllisen arvioinnin perusteella ottaa säilöön, jos:

1) ulkomaalaisen henkilökohtaiset tai muut olot huomioon ottaen on perusteltua aihetta olettaa, että ulkomaalainen piileskelisi, pakenisi tai muulla tavalla vaikeuttaisi huomattavasti itseään koskevaa päätöksentekoa tai maasta poistamistaan koskevan päätöksen täytäntöönpanoa;

2) säilöönotto on tarpeellinen ulkomaalaisen henkilöllisyyden selvittämiseksi;

3) ulkomaalainen on syyllistynyt tai hänen epäillään syyllistyneen rikokseen ja säilöönotto on tarpeellinen maastapoistamispäätöksen valmistelun tai täytäntöönpanon turvaamiseksi;

4) ulkomaalainen on säilöönotettuna tehnyt uuden kansainvälistä suojelua koskevan hakemuksen lähinnä maastapoistamispäätöksen täytäntöönpanon viivyttämiseksi tai häiritsemiseksi;

5) säilöönotto perustuu vastuuvaltion määrittämisestä annetun neuvoston asetuksen 28 artiklaan; taikka

6) ulkomaalaisen henkilökohtaiset ja muut olosuhteet huomioon ottaen on perusteltua aihetta olettaa, että hän muodostaa uhkan kansalliselle turvallisuudelle.

Lapsen säilöön ottamisen edellytyksistä säädetään 122 §:ssä.

Onko meidän suomalaisina aina maksettava kieli pitkällä muiden ahtereita nuoleskelevien poliitikkojemme laskut ?

Jyrki saatiin jo EU-komissioon ja sekin operaatio maksoi miljardeja!

Alkaa sapettamaan tämä SSs-hallituksen pyllistely! Soini lupasi olla myymättä PerusSoinilaisten persettä. Teki sen sittenkin, mutta kuka saatana antoi Timolle oikeuden parittaa myös minun ja sinun perät ????

Kiitos

Hämis

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2004/20040301#L7P120

 

 

2 vastausta artikkeliin “Laki ja sen laatijat, keleper!

  1. Tulis kaikille halvemmaks, jos Merkelin kanssa vaihdettais Soini, Orpo ja Stubb + Sipilä neljään pakolaiskirurgiin. Okei, jos ei kirurgeja löydy nekjää tähän hätään, niin neljään afganilaiseen partalapseen.

    Menollippu SSSO miehille kännyyn ja lappu päälle. Ei palautusoikeutta. Nergin maatalousosaamisen sais kaupantekijäiseks.

  2. ”Soini lupasi olla myymättä PerusSoinilaisten persettä. Teki sen sittenkin, mutta kuka saatana antoi Timolle oikeuden parittaa myös minun ja sinun perät ????”

    Tätä ihmettelee varmaan moni muukin persuja äänestäneistä lampaista. Saavat mitä tilaavat, mutta kun eivät tienneet mitä olivat tilaamassa. Ois pitäny tehdä kotiläksyt, ja lukee iltasadut paremmin. Tai edes pyrkiä jonkin sortin kriittiseen ajatteluun.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s