Orpo poistaa terrorin!

Suomessa ei ole vielä tapahtunut suuria terroritekoja, mutta ministeri Orpo ottaa työnsä tosissaan. Täyspäiväisesti, vaikka ei ehkä täyspäisesti, Suomen kansan turvallisuuden eteen paiskiva ministeri Orpo on keksinyt oivan keinon estää terroriteot.

Ministeri Orpo on ehdottanut, että itsemurhapommittajille määrätään rangaistukseksi kuolemantuomio. Vihreät, SPD, KD ja Vasemmistoliitto ovat ilmoittaneet pyöristyneenä vastalauseensa ministerin suunnitelmiin. PerusSoinilaiset ja Orvon kotipesä Kokoomus hurrasivat idealle, koska vain riittävä peloite on este näille teoille. RKP-liigalle sama ketä päästetään päiviltä, kunhan rangaistulle luetaan tuomio myös ruotsiksi ja ainakin kaksi iltasatua samalla kielellä.

„Itsemurhapommittajat nauravat tämän hetkiselle elinkautisrangaistukselle, joka Suomessa on yleensä 12 vuotta. Tämä ministeri Orvon ehdotus lisää peloitetasoa siinä määrin, että itsemurhapommittajat harkitsevat mitä suuremmalla todennäköisyydellä ennen tekoaan kahteen kertaan.“ Kertoo Kokoomus puolueen PJ ministeri Stubb. „Ehdotus on ehdottoman hyvä ja kannatettava sellaisenaan.“ Lisää Stubb.

„Meillä PerusSoinilaisilla on kuolemanrangaistus ollut aina lähellä sydäntä. Varsinkin niille jotka arvostelevat minua, mutta tuohon tilanteeseen meillä on vielä työntäyteistä matkaa jäljellä.“ Kertoo PS Pj ministeri Soini „PerusSoinilaiset tukee ministeri Orvon esitystä täysin, koska siitä meille maksetaan!“ Lisää Psoini

„Periaatteesta olen Jumalan armon kannalla ja vain Jumala voi tuomita, mutta tässä asiassa kansalaisten turvallisuus menee Jumalan ohi. Siis siinä tapauksessa, jos kuolemanrangaistus saadaan täytäntöön inhimillisissä olosuhteissa ja ilman kipua. Tuomitulle on myös annattava mahdollisuus hengelliseen tukeen, vaikka olisi tekoaan tehdessä Jumalaansa jo huutanutkin.“ Kertoo pääministeri Sipilä hieman vaivautuneena. „Lisäksi on otettava huomioon mahdollisuus armahdukseen Jumalan laupeuden nimissä, jos teko ei ole onnistunut. Varsinkin jos tekijä on tullut ns. ennen aikaisesti tai teko on jäänyt ns. suutariksi“ Lisää pääministeri Sipilä.

Huolemme Suomemme puolesta on pyyhitty pois. Itsemurhapommittajat eivät edes tule Suomeen, koska tämä ilouutinen on levinnyt pikavauhtia kansainväliseen mediaan. Kansainvälinen media onkin revitellyt otsikoita, joissa Sipilää arvostellaan „takinkäännöstä“, koska edellinen Sipilän ns. iltalypsyhuuto antoi herrasta ilmeisen väärän kuvan.

Ministeri Orpo on noussut kerralla Euroopan otsikoihin ministerinä, joka toi kuolemanrangaistuksen takaisin päivän politiikkaan sitten Adolf Hitlerin, mutta ministeri Orpo pysyy kovana ja teroittaa, että on valmis radikaaleihin tekoihin, koska on palkattu Suomen kansan edunvalvojaksi.
Kiitos
Hämis

Ps. Tämäkin on satiiria!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s