Saksassa seitsemäs kaupunki kaaoksessa!

Tähän mennessä on ollut tiedossa vain Kölnin, Hampurin, Stuttgartin ja Bielefeldin tapaukset uuden vuoden yöltä. Focus-lehden keräämien tietojen mukaan kaupunkeja, joissa uussaksalaiset ovat temmeltäneet on seitsemän.
KÖLN: Rikosilmoituksien määrä lisääntyy tunneittain. Tämän hetken saldo on 100 rikosilmoitusta. Näistä kolmannes on seksuaalisväritteisiä.

Hampuri: Hampurin uuden vuoden yönä on rötöstelty rajusti. Kaikissa tekijäksi on ilmoitettu „etelämaisen tai arabitaustaisen“ näköiset miehet iältään 20 – 40 vuotta. Rikosilmoituksia on tehty 53, joista seksuaalisväritteisiä on 39. Tpasten tutkintaan on nimitetty erikoisjaosto.

Stuttgart: Stuttgartin kaduilla on ahdistelu ainakin kahta 18 vuotiasta naista viidentoista „tumma ihoisen“ miehen toimesta. Stuttgarter zeitungin mukaan uhreja olisi kuitenkin enemmän. Aika näyttää montako uhreja lopulta tekee ilmoituksen.

Bielefeld: Myös tässä kaupungissa on ilmoitettu olleen muiden kaupunkien tapaista toimintaa. Tekijöiksi on nimetty samaa lajia, kuin muuallakin, olevia miehiä. Määrän arvioidaan olleen noin 150 kappaletta. Rikosilmoituksia on tähän mennessä tehty vain varkauksista.

Uusia kaupunkeja ovat Düsseldorf, Frankfurt am Main, Berliini ja Freiburg.

Düsseldorf: Tässäkin kylässä on hyökätty naisten kimppuun. Joitain rikosilmoituksia „tumma ihoisia miehiä“ kohtaan on tehty ja poliisi rinnastaa toiminnan Kölnin tapahtumien kanssa. Düsseldorfin poliisi on ottanut jopa kiinni joitain tekijöitä.

Frankfurt am Main: EKP-pääkonttorin kotipaikassa F.a.M on poliisille tullut vähintään kaksi ilmoitusta, joita selvittämään on asetettu kuuden poliisin erikoisjoukko. Tapauksesta kerrotaan , että kymmenen afrikkalaisen näköisen miehen joukko on ahdistellut naisia seksuaalisesti ja poliisi verrastaa myös F.a.M. Tapahtumat Kölnin tapahtumiin.

Berliini: Saksan pääkaupungissa on ilmoitettu tähän mennessä neljä seksuaalirikosta. Näissäkin tapauksissa on samaa kaavaa, kuin Kölnin tapahtumissa, koska neitoja on häirinnyt isompi joukko tummia miehiä.

Freiburg: Etelän kaupunki Freiburgissa hyökkäyksen kohteeksi on joutunut homopariskunta ja transvestiitti. Homopairia pahoinpiteli useampi tekijä ja transvestiitti joutui verbaalisen hyökkäyksen kohteeksi. Kaupungissa oli perjantaina julistettu homofobian vastainen julkilausuma ja ilmeisen selvästi kaupunkiin oli tullut määrältään merkittävä joukko vähemmistöseksuaaleja. Naisiin kohdistuneesta väkivallasta ei poliisin puhemies antanut tietoa.

Tämä alkaa olla huolestuttavaa ?

Kiitos
Hämis

Linkki: http://www.focus.de/regional/koeln/vorfaelle-auch-in-bielefeld-und-frankfurt-ueberblick-hier-gab-es-in-der-silvesternacht-sexuelle-uebergriffe_id_5193421.html

Yksi vastaus artikkeliiin “Saksassa seitsemäs kaupunki kaaoksessa!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s