Kuinka selvitä vihamielisessä lännessä ?

Tätä kysymystä joutuu Euroopassa miettimään päivittäin kasvava määrä ihmisiä. Mutta EI HÄTÄÄ, koska tulevat johtajamme ovat tehneet kätevän opaskirjan, joka avaa lännessä selviämisen salaisuudet.

Kirjan nimi on „How to Survive in the West: A Mujahid Guide“.

Unbenannt

Kirjan 70 sivua ovat täynnä vihjeitä miten „vihamielisessä lännessä“ tullaan toimeen. Vaikka kirja on suunnattu islamisteille voisi neuvojen lukeminen ja käyttöönotto auttaa myös alkuasukasta, joka painii osittain samojen ongelmien kanssa, kuin maahantunkeutuja.

Esimerkiksi „kuinka käytät internettiä anonyymina“, „kuinka ampua“ ja „kuinka lentää“ voivat olla varsin hyödyllisiä neuvoja myös länsimaiden alkuasukkaille. Lisäksi kerrotaan paljon muitakin neuvoja, joilla „kaksoiselämää“ elävä selviää tulevista vuosista.

Kirjan tekijä ei ole eilisen teeren poika. Hän on tutkinut yli kymmenen vuotta globaalien Jihad-ryhmien toimintaa ja väittää tietävänsä mikä johti ryhmien tappioihin ja voittoihin. Nyt tämä tieto on kerätty yksiin kansiin, jotta „voima voisi olla kanssanne!“.

Kirjaseen enemmän perehtyessä huomaa joitain huvittavia, joitain lapsellisia ja jotain erittäin ristiriitaisia asioita.

Huvittavaa ja samalla lapselllista lienee tämä kehoitus: „Ehkä voisitte kysyä serkkulasta tai ystävää otamaan ne teille. Älkää ostako mitään internetistä, koska teidän ostoskäyttäytymistänne tarkkaillaan ja he tulevat kysymään teiltä miksi ostit aseen“.

Ristiriitoihin voisi asemoida kehoituksen käyttää Krav Maga – taisteluoppia lähitaisteluissa. „Tämä Isrealin käyttämä taistelulaji on paras, koska siinä ei keskitytä pelkästään puolustukseen vaan myös ottamaan aseet ja puukot pois vastustajilta“. Ohjenuoraksi Krav Magan salaisuuksiin annetaan „Yksinkertainen haku Youtubesta opettaa sinut taistelemaan tällä tyylillä.“

Seinien ja muurien estävään vaikukseenkin löytyy ratkaisu. Näiden yli on opittava kiipeämään! „Etsi: Wikihow.com – sivustolta täydellinen tapa hypätä“, jotta pääset vielä alas seinältä, jolle kiipesit. Tämä kenties selittää miksi älypuhelimet ovat elintärkeitä lännessä selviämiselle (Hämiö)……….

JNE……..

Lisää huumorilla höystettyjä selviytymisen salaisuuksia löytyy tämän linkin takaa: http://www.blazingcatfur.ca/wp-content/uploads/2015/04/ISIS-How-to-survive-in-the-west.pdf

Kiitos
Hämis

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s