Viimeinen Viimeinen joulu ?

YK ihmisoikeuksienneuvosto on julistanut johtajansa Saudi-Arabian aloitteesta Wham – yhtyeen „Last Christmass“ – kappaleen pannaan. Neuvoston lähes* yksimielisellä päätöksellä kappale todettiin Genf:in ihmisoikeusjulistuksen vastaiseksi kidutukseksi. *(USA vastusti julkilausumaa, koska kappale on todettu erittäin tehokkaaksi Guantanamon auditorioissa)

Neuvoston päätöksellä kyseisen kappaleen soittaminen, hyräily ja jopa ajattelu on kielletty yleisillä paikoilla ja kotioloissa. Kielto koskee myös kaikkia kappaleesta rahastusmielessä kansallisille kielille tehtyjä versioita.

Neuvosto perustaa kieltonsa laajalle levinneeseen „Aurisvermis repetita“ (toistava korvamato) – epidemiaan. Kappaleen maailman laajuisesti tartuttamat ihmiset lasketaan vähintään miljoonissa jos ei miljardeissa.

Tämän epidemian hoitoon käytetyt alkoholipitoiset juomat ja muu lääkitys on maailman taloudelle hieno piristysruiske, mutta toisaalta WHO:n tilastojen mukaan kansanterveydelle erittäin haitallista. Neuvoston laskelmien perusteella ei ole kyse nollasummapelistä vaan vakavasta terveysongelmasta, joka rasittaa maksaa ja maksaa!

Amnesty International:in (AI) tutkimuksen mukaan „Aurisvermis repetita“ aihuttaa hallusinaation omaisen kuuloharhan, jonka seurauksena kappale jää soimaan päähän, vaikka musiikki loppuisi. Tämän on WHO:n ja AI:n tutkimusten mukaan todettu aiheuttavan hermotuneisuutta, pakkoliikkeitä, tinnitystä ja pahimmissa tapauksissa itsetuhoista käytöstä.

YK:n paimenkirje on lähetetty kaikille jäsenmaille ja kirjelmässä vaaditaan kaikkien äänitteiden tuhoamista välittömästi. Kansalaisia kehoitetaan maailman laajuisella mainoskampanjalla tuhoamaan henkilökohtaiset äänitteet ja kavaltamaan naapurin, joka altistaa itsensä tai ympäristönsä vaaralle saada „Aurisvermis repetita“-tartunta.

Maailman terveysalan ammattilaiset ja asiantuntijat epäilevät saadaanko tällä kampanjalla aikaan ensimmäinen joulu ilman „viimeistä joulua“, mutta tukevat kampanjaa täysin tuopein!

Kiitos
Hämis

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s