Iso Peukku Stubbille.

Hyvä valtionvarainministeri Stubb.

Katselin iltasanomille antamaanne haastattelua. Haluaisin uskoa, että olette yhtä vilpitön, kuin edeltäjänne Urpilainen takuutuksineen ja Kataisen Jykä niskalenkkeineen. Tämä toive melkein toteutui, kun kuulin teidän kertovan, että „90% virhe“ oli tahaton ja lupasitte perinteistä kokoomuslaista vastuunkantoa.

Kerroitte myös hyvän syyn miksi päässänne olevat prosentit sekaantuivat taas kerran ja valittelitte, että tämä sekaisuus tulee varmuudella toistumaan. Tämä vahvisti uskoani kuoleman jälkeiseen elämään.

Kerroitte, niin osaaottavan näköisenä, että ette valehdelleet prosenteistanne ja kaikki oli tahatonta, että aloin toivoa, että olisitte valinneet työksenne hautausurakoinnin. Teidän sympatiassa kylpenyt, hoidonpuutteen takia sotaveteraanimiehensä juuri menettänyt, leskirouva olisi saanut toivonsa takaisin hetkessä.

Viestinnälle en uhraa montaa riviä, koska teillä Kokoomuksessa on parempiakin opettajia, kuten Ile Kanerva, jonka tilalle tulitte vuonna 2018. Kerrotte, että tuolloin vuonna 2018 teemana oli avoimuus ja olette iloisia, että voitte viedä tuota jaloa avoimuuden periaatetta vielä vuonna 2015 eteen päin nykyisessä ministeriössänne.

Bravo Megalos Aleksandros.

Nyt Alekos „avoimuuden“ nimissä kuka keksi tuoda puheeseenne „tahattomasti“ erimerkin, vuosimallia „2018“, siitä miten helposti ja nopeasti „numerot menee sekaisin“ kiireisessä päässänne ?

Keksittekö sen itse vai käytittekö avustajia ?

Saattaa upota isoonkin joukkoon kansaa „selityksenä“, koska ihmiset ovat perimmillään hyviä ja ilmeetön mielipide manipulointinne, ei siis valehtelu, on uskomattoman rafinoitua!

Pokasta naamasta on annettava ISO PEUKKU, oi Megalos Aleksandros.

Stin jamas!
Kiitos
Hämis

Linkki mainittuun haastatteluun:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1448859245426.html

Yksi vastaus artikkeliiin “Iso Peukku Stubbille.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s