„Nuoria testosteroniohjattuja syyrialaisia.“

Otsikko on itävaltalaisen „Kronen Zeitung“ päätomittajan Christoph Biron pääkirjoituksesta viikonlopulta. Biro on ensimmäinen Euroopan päätoimittaja, joka on livennyt EU:n „Me hoidetaan tämä“ – jargonista. Tämä ulostulo on aiheuttanut suunnattoman närkästyksen. Miehen kirjoituksesta on tehty tiistain puoleen päivään mennessä 37 valitusta.

Herra Biron avautuminen kokonaisuudessaan oli seuraavanlainen:

„Tunnelma on kääntynyt. Ajat jolloin pakolaistulva otettiin vastaan taputuksin, on ohi. Noista ajoista lähtien on tapahtunut liian paljon.

Olemme oppineet tuntemaan nuoria testosteroniohjattuja syyrialaisia, jotka tekevät erittäin agressiivisia seksuaalisia hyökkäyksiä, ja tämä lievästi sanottuna. Afgaaneja, jotka viiltelevät ÖBB-junanvaunujen istuimet rikki. „Emme voi istua noilla, koska siinä on istunut kristittyjä.“

Majapaikoissa ei käytetä vessoja, vaan tarpeet tehdään niiden viereen ja vaaditaan vapaaehtoisia naisia siivoamaan, „Siksi te olette täällä.“

Hordenissa vyörytetään supermarketteja. Revitään pakkauksia auki, otetaan mitä halutaan ja kadotaan. Poliisi on voimaton. Kotoutuminen ? Kaunis sana, ei muuta. Kotoutuminen voi toimia vain yksittäistapauksissa.

Viimeistään perjantain jälkeen, kun kaikki järjestyksenvalvojat tulivat yli kävellyksi ja kaikki hätämajoitukset olivat täynnä yli äyräidensä – ja silti tuhannet vyöryivät rajojen yli, kuten kommandojoukot.

……Viimeistään nyt on KAIKILLE tullut selväksi – samantekevää oliko äärioikeistolainen tai äärivasemmistolainen: Rajat on suljettava. Tämä humanitäärinen katastrofi on lopetettava ensisijaisesti Itävallan ja sen kansalaisten vuoksi.“

ÖBB (VR) ja poliisi jatkaa EU-linjalla ja kiistää kaikki Biron esittämät tapahtumat. Fritz Grundnig poliisista nimesi Biron kirjoituksen „absoluuttiseksi järjettömyydeksi“ ja väitti päätomittajan keränneen kirjoitukseensa perättömiä „FB-huhuja“, jotka teettävät jo ennestään paljon työtä poliisille.

Alkaako tästä EU-median „solidaarisen yhtenäisyyden“ mureneminen vai teurastetaanko ensimmäinen julkisesti oireillut päätoimittaja suureleisesti, jotta politikot eivät joudu myöntämään kaivavansa maata koko EU:n alta ?
Kiitos
Hämis

2 vastausta artikkeliin “„Nuoria testosteroniohjattuja syyrialaisia.“

  1. Biron on jo siirretty syrjään lehdestä – ei kuitenkaan erotettu. Hän myöskin julkaisi kirjoituksen, jossa hän sanoi ”arviointinsa pettäneen”, ”yleisti liikaa”, ”kaikkien ihmisten joukossa on sekä mustia lampaita että mätämunia”. Bironin oli pakko, pelissä on liian paljon, koko hänen uransa. Selittelyssä on karvasta makua, mutta ennen kaikkea paluuta takaisin poliittisestikorrektiin oikeinajatteluun.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s