Keskuspankit antautuivat.

Maailman todelliset johtajat eli keskuspankkien johtajat nostivat kädet pystyyn ja heittivät pallon maailman johtaville teollisuusmaille. Johtavien teollisuusmaiden politiikot on huudetu apuun, mutta heillä ei ole aikaa. Hallitusten johtajat taistelevat pakolaisvirran ja pakolaisvirran johtamisesta toistensa kanssa.

Keskuspankkien johtajat, joilla on ollut politiikan valtakirja hoitaa taloutta ovat joutuneet tunnustamaan, ettei maailman talouteen nolla korolla pumpatut seitsemän biljoonaa ole auttanut.

Keskuspankkien johtajien hätähuuto on yksinkertaisuudessaan

„Me emme voi pitää kulissia enää pitkään pystyssä“.

Keskuspankkien peloite on selitetty kolmella numerolla: 1937, 1940-luvun lopun ja 1970-luvun puolivälin inflaatio, joista viimeinen johti kultakannasta eroamiseen.
Tietääkö kukaan mistä tällä kertaa erotaan, että maailma pelastuu ?

Vai onko meillä enää mistä erota ?
Kiitos
Hämis

Linkki:

Click to access CentralBanking.pdf

2 vastausta artikkeliin “Keskuspankit antautuivat.

  1. Antamasi linkki ei kerro antautumisesta vaan saman kuvion jatkamisesta mitä tähänkin saakka on tehty. Hintavakauden ja rahoitusalan vakauden keskipitkällä tähtäimellä saavuttaminen sopivilla ja sopimattomilla tempuilla varmistaa kestävän taloudellisen kasvun.

    Governments must also act and use the policy-making space provided by conventional and unconventional monetary policy measures.
    Central banks should continue to focus their policies on the attainment in the medium term of price stability and financial stability. The attainment of these objectives is the most efficient way central banks can contribute to sustainable economic growth.(Conclusion)

    En usko näihin kuvitelmiin. Todennäkoisesti tulossa on lähiaikoina tapahtuva pankkiirien rakentaman kuplan puhkeaminen, joka tarkoittanee maailman laajuista lamaa.

    1. Kyllä siinä kerrotaan myös että 7 biljoonaa tuoretta ei ole tehnyt tehtäväänsä ja neuvot on lopussa, jos hallitukset eivät juokse helpottamaan keinottelua…..Eli TTP, TTIP, TISA sun muut sopparit pikaisesti pöytään tai kaikki kaatuu……

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s