Ensimmäinen kokovartalosiirto suoritettu onnistuneesti.

Lääkärit ovat onnistuneet maailman ensimmäisessä koko vartalon siirrossa. Siirto tehtiin salaisena pidettävässä paikassa David Rockefellerille. Davidin 99-vuotias vartalo vaihdettiin 46-vuotiaan suomalaismiehen vartaloon. Vartalonsa luovuttanut herra haluaa pysyä anonyymina.

Maailman lehdistö kirjoittaa Davidin olevan melko sydämetön mies, vaikka herralla on ollut ennen kokovartalosiirtoa kuusi sydäntä rinnassaan. (1) Viimeisimmän sydänsiirron yhteydessä lääkärit huomasivat, että David tarvitsee uuden maksan, uudet keuhkot, selkärangan, munuaiset ja eturauhasen. Davidin toivuttua sydänsiirrosta ja lääkärien kerrottua uutiset Davidille, he päättivät yhteistuumin tehdä maailman ensimmäisen kokovartalosiirron.

Leikkaava lääkäri Otto von Frankenstein kertoi, että leikkauksen onnistumisen edellytykset täyttyivät, koska Suomesta löytyi halukas kokovartaloluovuttaja. Luovuttajan velvoitti tähän työhön Forssan työvoimatoimisto. Kokovartaloluovutus katsottiin kuntouttavaksi työtoiminnaksi, josta luovuttaja saa 9 Euron lisäkorvauksen työmarkkinatuen päälle.

Itse operaatiosta O. Von Frankenstein kertoo, että vaikein kohta tässä koeleikkauksessa oli hetki, jolloin hän seisoi tyhjän leikkauspöydän edessä. Ensin oli poistettava koko Davidin kokovartalo erittäin tarkasti ja liitettävä se luovuttajan vartaloon. Kokonaisen vartalon liittäminen tyhjään oli suunnaton ennen kokematon saavutus.

Leikkaus onnistui mainiosti ja jo tunti operaation jälkeen David heräsi täysissä voimissaan. David kertoo, ettei tuntenut ollenkaan tuskia tai särkyjä. Ainut ongelma, jonka David uudessa vartalossaan on tähän mennessä huomannut on, ettei muista entisestä elämästään mitään, koska siirrossa siirtyivät myös luovuttajan muistot.

David kertookin ensi töikseen lentävänsä Suomeen ja Forssaan, koska haluaa saada varmuuden, että yhdeksän Euron lisä tulee maksuun ajallaan ja maksetaan, kunnes David vaihtaa uudemman kerran vartaloaan!

david-rockefeller David ennen leikkausta.

10403677_10153202011533291_2381272571199252925_n David leikkauksen jälkeen.

Kiitos
Hämis
PS: Vapaakulkija toimii pelkillä lahjoituksilla, ilman valtion tai muun toimijan tukea.
Toiminnan tukemiseen voi lähettää lahjoituksia tililleni.
FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkit:
1. http://worldnewsdailyreport.com/david-rockefellers-sixth-heart-transplant-successful-at-age-99/

2 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen kokovartalosiirto suoritettu onnistuneesti.

  1. Kuittasin itseni kokonaan ulos Puheenvuorosta, etten voi sinne kommentoidakaan juttuasi, mutta sanonpa vain, että VALEjoulupukki!
    Ei mulla muuta.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s