USA: Musta mies selvisi vammoitta ratsiasta.

USAn poliisit ovat taas nousseet otsikoihin. Viimeisten mellakoiden (1) jälkeen, joita sensuroitiin jopa Suomessa asti (2) on uusi skandaali valmis. Tämä tieto ei ole ehtinyt vielä Suomen mediaan tai sitä ei voida levittää, koska se ei vastaa Suomen median arvostamia „läntisiä arvoja“.

Lehtitieojen mukaan musta opiskelija Mark Cotton (32) on selviytynyt vahingoittumatta poliisin liikenneratsiasta. USAssa kiivasta keskustelua aiheutti poliisin toiminta tilanteessa, joka olisi antanut useampiakin mahdollisuuksia käyttää väkivaltaa lainkirjaimen mukaan, jopa rajattomasti.

Markin kerrotaan olleen aseeton, kun hän oli menossa hakemaan tytärtään päiväkodista. Noin kello 15.00 poliisimies I.M. Colt (46) pysäytti Markin auton normaalia tarkastusta varten. Colt ei käyttänyt lamauttajaa, pamppua tai asettaan, vaan kysyi kohteliaasti saada nähtäväkseen Markin ajokortin ja ajoneuvon paperit.

Silminnäkijät kertoivat NBB-, NBC- ja UBS-lähetyksille pitäneensä kännykkää valmiina filmaamaan tilanteen, kun se kärjistyy. Tätä ei kuitenkaan tapahtunut tilannetta seuranneen joukon ihmeeksi.

Edes Markin kurottaessa ajokorttiaan hanskalokerosta poliisi ei reagoinut, kuvailee yksi silminnäkijä tapahtunutta.

Miksi konstaapeli Colt unohti vuosien kokemuksensa ja jätti reagoimatta tilanteen mukaisesti on arvoitus, jota tullaan puimaan ensi viikolla oikeuden edessä. Konstaapeli Colt siirrettiin heti tilanteen jälkeen palkattomalle lomalle, kunnes tilanne on selvitetty, kertoo paikallinen poliisipäälikkö I. Hitman.

Kiitos
Hämis

PS: Vapaakulkija toimii pelkillä lahjoituksilla, ilman valtion tai muun toimijan tukea.

Toiminnan tukemiseen voi lähettää lahjoituksia tililleni.
FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkit:
1. http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1430188552119.html
2. http://www.valkeakoskensanomat.fi/Ulkomaat/1194943053511/artikkeli/katso+kuvat+mustan+nuoren+ampunut+poliisi+jai+syytteitta+mellakat+levisivat+ympari+usata.html

Yksi vastaus artikkeliiin “USA: Musta mies selvisi vammoitta ratsiasta.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s