Vapaiden maassa poliisi on ystävä……

hautausurakoitsijoille!

ThinkProgress.com kertoo huolestuttavia lukuja Amerikan demokratiasta. Poliisin väkivalta on noussut uusiin ennätyksiin. Pelkästään viime kuussa, siis 31 päivässä, USAssa kuoli poliisn käsiin/käsistä 111 kansalaista. Tämä on kaksi kertaa niin paljon, kuin Iso-Britanniassa sadan vuoden aikana. Britti-poliisit ovat tappaneet sadan vuoden aikana „vain“ 52 kansalaistaan.

Jenkki-Cops:in tappoluku on ollut noususuuntainen jo pidempään. Esimerkiksi viime kuun luku oli 36 uhria korkeampi, kuin edellisen kuun pääluku. Tämä tekee yhden uhrin jokaisen kuuden ja puolen tunnin välein ympäri vuorokauden. Suurin osa uhreista oli aseistamattomia ja vain murto-osa kuoli laukaustenvaihdon seurauksena.

Vertailuksi Kiinassa, jonka väestö on 4,5 kertainen, poliisiväkivaltaan kuoli vuonna 2014 vain 12 kansalaista. Keskimäärin USA-poliisi tappaa 70 kertaisesti verrattuna muiden maiden poliisiin!

Tästä mallia meillekin ?

USA-DEMONkratiaa Suomeen Alexin ja Callen johdolla ?

Kiitos
Hämis

PS: En saa enää kerjätä rahaa tililleni (FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen), joten jätän pyyntoni suorittamatta. Jos ihmettelet miksi näin löydät vastauksen täältä: https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/03/12/kerjaaminen-kielletty/

Linkki:
http://www.schweizmagazin.ch/nachrichten/ausland/22962-Vereinigte-Staaten-Spitzenreiter-bei-tdlicher-Polizeigewalt.html

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s