Helsingin arvoitus on selvinnyt!

Suomen mediaa vaivannut, puolustusvoimia työllistänyt ja Helsingin kauppatorin nakkimyyntiä lisännyt „sukellusvenejahti“ on selvinnyt!

Median mukaan, ei ole varmuutta onko jahdattu ääni peräisin uppoveneestä ja kerättyjen tietojen analysoiminen kestää mahdollisesti viikkoja useiden asiantuntijoiden joukolla. (1) Toinenkin media on lisännyt myyntiään näillä vedenalaisilla kuminoilla ja esittää „perustellun panttauksen“ olevan hyvä asia. (2). Samaisessa jutussa „panttausta“ perustellaan naurunalaiseksi tulemisen pelolla……Tämä osoittautui tutkivan journalismin joukkueemme, ennenkin epäonnistuneen ”Team Finlandin” toimesta hyvinkin perustelluksi peloksi, nimittäin…….

Todellisen tutkivan journalismin „Team Finland“ on saanut käsiinsä sisäpiiri tietoa, joka valoittaa asiaa melkoisesti enemmän, kuin raatolehdistömme uutisointi. Sisäpiiri kertoo etsinnöissä käytettyjen käsisyvyyspommien (3) nostaneen pintaan muutakin, kuin kuolleita kaloja. Tämä „tietoisen panttauksen“ kohde on siirretty Tampereen delfinaarioon eristykseen tutkimuksien ajaksi.

Meribiologi Usko Kaikkineen on varma, että löydetty kohde tulee muuttamaan evoluutiokäsitykset päälaelleen. Usko uskoo, että löydetty elämänmuoto on ihmisen ja kalan välistä puuttuva linkki, joka todistaa Tuntemattomassa sotilaassakin esitetyn tieteellisen väitteen: „Ihminen on ahvena!“
Uskon uskoo päätelmiinsä järkähtämättä, koska kiinniotettu otus on hyvin ihmismäinen, vaikka sillä onkin vain yksi iso ulospäin pullistunut silmä, olien iho on mustaa vedenpitävää materiaalia ja sillä on keltaiset räpylät jalkojen tilalla. Olio on osoittanut alkeellista älykkyyttä ja selvästi yrittänyt kommunikoida tutkijoiden kanssa.

Usko kertoo joutuneensa kiivaaseen väittelyyn muiden paikalla olleiden tiedemiesten, asiantuntijoiden ja armeijan henkilöstön kanssa teoriansa takia. „Ne väittivät, että kyseessä on sukeltaja, mutta sen verran olen meren ulkopuolistakin biologiaa opiskellut, että tiedän „sukeltajan“ olevan koppakuoriainen. Naurettava väite, jonka kumoaa jo Wikipedia-sivusto (4, kuva 5 ) ja sain teorialleni hyväksynnän ja tukijoita muista tutkimusapurahoja kärttävistä asiantuntijoista.“

Ohessa salakuvia otuksesta, joka aiheutti suuren hälyn Helsingin edustalla ja tulee tietojemme mukaan muuttamaan koko ihmiskunnan historian, jos Uskon uskomukset osoittautuvat uskottaviksi.

suk1sukel
Team Finland jatkaa aiheen seuraamista VAPPU-huiskuttamisen jälkeen, jos tarvetta ilmenee.

Hauskat VAPPU-huiskuttamiset!

Humaltukaa hillitysti ja muistakaa, että Helsingin vedet on vaarallisen hyvin valvottuja, joten uimisen sijaan harrastakaa vaikka kaljakelluntaa!
Kiitos
Hämis

Linkit:
1. http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/sukven_tiekkari_yle-35361
2. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1430239588893.html
3. http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/kommentti-kasisyvyyspommilla-saa-kuolemia-aikaan-kalojen/2034833?pwbi=aa288032a14772f5113a2b4d9012fe53
4. http://fi.wikipedia.org/wiki/Sukeltajat_%28kovakuoriaisheimo%29
5. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/20/Dytiscidae.png

Mainokset

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s