Hei! Tienaako Saksakin tällä ?

Saksan valtionvelka on ennätyskorkealla, vaikka BKT, ylijäämät ja verotulot kasvaa. Saksan keskuspankin Bundesbankin mukaan saksalaiset ovat velkaa vuoden 2014 lopulla 2,168 biljoonaa, eli 2.168 miljardia alias 2.168.000 miljoonaa. Tämä siitä huolimatta, että Saksan valtio sai kasvavien verotulojen kautta kirjattua 18 miljardin ylijäämän.

Ylijäämää ei käytetty kuitenkaan velkojen maksuun vaan osittain „Euro-rivitalon palokunnalle“ kuten EVM jne. Tämän kertoo myös Bundesbank.

Huolimatta ihailtavasta Saksan kilpailukyvystä maan ennätysvelkavuori on kasvanut 74,7 % BKT:stä, jopa ihailtavan 2,4% BKT-kasvunkin jälkeen. Velkamäärä rikkoo 60 prosentin rajaa ja asettaa Saksan omituiseen valoon Euro-alueen „kurinpitäjänä“.

Vuoden 2010 alusta on Saksa ottanut 91 miljardia (3,1% / BKT) lisää velkaa, joka ei itsessään Saksan mittapuussa (2,168 biljoonaa) ole paljon, mutta tämä raha, anteeksi velka, on käytetty Euron pelastukseen.

Vuoden 2008 jälkeen on Saksan sisämarkkinoille kohdistunut pankkituki syönyt 236 miljardia (8,1% / BKT)

Selvääkin selvemmin on Saksa saanut ns. „Kataistartunnan“, joka johtaa ylilyönteihin Euro-uskovaisten jumalrituaaleissa Brüsselin suurella näyttämöllä ja Frankfurtin EKP-tornin intiimiteatterissa.

Mitä miettii katajainen kansa, jonka hyvinvoinnista nämäkin kulut leikataan seuraavan vaalikauden aikana ?

Äänestä viisaasti! Äänestä Demokratia 2.0 – ohjelmaa! Äänestät itseäsi!

http://ihmisyydenpuolesta.fi/eduskuntavaaliehdokkaat-2015/demokratia-2-0/

Koko kansaa ei lahjota niin helpolla, kuin EKP-johtoa, EU-komissiota ja tämän epädemokraattisen järjestön suomalaisia hännystelijöitä!
Kiitos
Hämis
Ehdokas IPU-listalla Pirkanmaalla numerolla 63.

PS: En saa enää kerjätä rahaa tililleni (FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen), joten jätän pyyntoni suorittamatta. Jos ihmettelet miksi näin löydät vastauksen täältä: https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/03/12/kerjaaminen-kielletty/

Linkit:
1. https://jungefreiheit.de/wirtschaft/2015/deutsche-staatsschulden-wachsen-wegen-euro-rettung/

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s