Wall Street lyö vetoa Euroa vastaan!

Saksalainen „Die Welt“ – lehti (1) kertoo, että US-rahastot lyövät vetoa Euron kurssista. Goldman Sachs pankkiriliikkeen „kultaiset pojat“ arvelevat Euron kurssin laskevan 0,80 Dollariin ja tämän „suosituksen“ perässä on Wall Streetin rahoja sijoitettu 30 miljardia Dollaria Euron kurssinlaskun puolesta.

Tämän vedon „sankariksi“ nousee „Euro-Mario“ Draghi, joka on entinen „kultainen poika“! (2) Amerikan helppoheikit „seinäkadulla“ ovat keksineet uusia iskulauseita, kuten: „In Draghi we trust“, joka on muunnos US-FED iskulauseesta „In God We Trust“ (Uskomme Jumalaan).

Welt-lehden mukaan Hedge-rahastot ovat myyneet yli 220.000 kappaletta 25.000 Euron arvoisia „lottokuponkeja“ Euroa vastaan. Tästä „lottopotista“ kertyy noin 30 miljardia Dollaria, siis 27,6 Euroa. Tämä veto Euron kurssia kohtaan on ennätyspotti, joka ylittää, jopa Euron julkistamisvuoden 1999 potin. Amerikka ei luota Euroon ja pelaa voitonhinoisesti sitä vastaan vimmalla, jota ei voita edes vuoden 2012 Espanjan ja Italian aiheuttama „suuri kohu“.

Goldman Sachin pojat ovat esittäneet oman kantansa Euron heikentymiseen ja „Euro-Mario“ wanhana GS-miehenä on suorittamassa rapakon takana toivottua Euron heikentämistä 1,4 biljoonaa käsittävällä valtionvelkakirjojen osto-ohjelmaa. Marion ohjelma ajaa Euroja Dollareihin ja aiheuttaa itsetuhoisesti omaa ennustettaan. Tämän „sijoituskakun“ päälle läväytetään kirsikaksi EKP:n nollakorkolinja ja kakku on valmis syötettäväksi Euroopan veronmaksajille kaikkine karvasmanteleineen.

Kehutusta „nollalinjasta“ pieni video Berliiniä puhuvalta herralta. Tekstit asetuksista.

Näihin Euro-Draghin „maksoi mitä maksoi“ – talkoisiin osallistuu jokainen suomalainen veronmaksaja (4) EU-fanaattisen valtiojohdon perässä halusi tai ei, jos Suomen kansa ei löydä vaihtoehtoa, joka palauttaa vallan takaisin kansalle, jolle se perustuslain mukaan kuuluu.

Äänestä viisaasti! Äänestä Demokratia 2.0 – ohjelmaa! Äänestät itseäsi!

http://ihmisyydenpuolesta.fi/eduskuntavaaliehdokkaat-2015/demokratia-2-0/

Koko kansaa ei lahjota niin helpolla, kuin wanhaa GS-helppoheikkiä Euro-Draghia ja tämän suomalaisia hännystelijöitä! (GS-kusetus alkoi Kreikasta (3))

Kiitos
Hämis
Ehdokas IPU-listalla Pirkanmaalla numerolla 63.

PS: En saa enää kerjätä rahaa tililleni (FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen), joten jätän pyyntoni suorittamatta. Jos ihmettelet miksi näin löydät vastauksen täältä: https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/03/12/kerjaaminen-kielletty/
Linkki:
1. http://www.welt.de/print/die_welt/finanzen/article138942027/Wall-Street-wettet-mit-Rekordsumme-gegen-den-Euro.html

2. https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/03/02/goldman-sachs-ja-blackrock-johtaa-meita-eika-kukaan-ole-huolissaan/

3. https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/03/20/suuri-euro-kusetus-goldman-sachin-ohjauksessa/

4. https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/03/22/oy-euro-ab/

3 vastausta artikkeliin “Wall Street lyö vetoa Euroa vastaan!

  1. Hetkonen. Mitäs huonoa tässä euron arvon alenemisessa on? Onhan Suomessakin aikaisemmin devalvoitu kun on vielä voitu? Alhaisempi euro kannustaa vähentämään tuontia mm. Amerikasta ja tuottamaan itse EUn sisällä. Tämäkö on huono juttu?

    1. Eikö meille ole myyty Euroa tasaisempana valuuttana, ilman devalvaatio-haittoja ? Vai kusetettiinko sinuakin vaihtamaan Markka tähän tasauden perikuvaan Euroon ?

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s