„Euro-alueelta loppuu ilma!“

Otsikon toteamuksen voi lukea Saksan keskuspankin kuukausiraportista. Sama raportti kaataa jäävettä liittovaltion kannattajien niskaan toteamalla, ettei näe mitään mahdollisuuksia Euroopan syvempään yhdistymiseen, jota Suomea EU-komissiossa edustava Jyrki Katainen perää kaikissa puheissaan.

Mallia Jyrkin mielihaluista. Hymyilevät tekstit asetuksista.

Saksan keskuspankki ei näe mitään mahdollisuuksia varsinkaan syvemmälle poliittiselle yhdistymiselle. Tämäkin saattaa vetää useamman, kuin yhden maton toivossa eläneiden poliitikkojen jalkojen alta. Keskuspankki näkee liittovaltiohaaveiden tilaan Euroopan tulisi valmistautua jäsenvaltioiden konkursseihin. Konkurssit, joita Europelastajat ei ole tähän mennessä uskaltaneet nähdä kriisin ratkaisuna.

Lisäksi raportti kertoo, että jäsenvaltioiden halu antaa lisää omaa äätösvaltaansa EKP:lle finanssikysymyksissä ja EU-komissiolle liittovaltiotasolla ei ole kasvanut tasolle, jolla voitaisiin neuvotella yhdentymisen syventämisestä. Toisaalta jäsenmaiden „yhteisvastuullisuutta“ ja Suomessa kehuttua „solidaarisuutta“ mitatessa Saksan keskuspankki toteaa, että jäsenmaiden yleinen mielipide kallistuu „jokainen hoitaa omat velkansa“ suuntaan. Keskuspankkirahoitusta ei nähdä ratkaisuna yksittäisten kriisimaiden velkaongelmaan ja myös sijoittajille perätään vastuuta, jota Suomen veronmaksajille on päättäjien toimesta myös luvattu.

Tähän sopii pieni retki todellisuuteen . Tekstit taas kerran asetuksista

Jäsenmaan konkurssia raportti tarjoaa „extremiksi“ kriisin hoitomuodoksi, jonka jälkiseurauksia varten tulisi valmistautua koko rahaliiton alueella. Konkurssin mahdollisuutta ei raportin mukaan ole otettu vaihtoehdoksi poliittisista syistä. Tilalle on taarjottu lukuisia reformeja, jotka ovat ajaneet rahaliittoa yhteisvastuulliseen suuntaan.

Hans-Werner Sinn Ifo-instituutista kertoo yhteisvastuullisuudesta. Tekstit asetuksista

Euron pelastusoperaation tiimoilta raportti antaa selvästi, tosin rivien välistä, ymmärtää, että Euro maiden johtajat ovat „konkurssiratkaisun“ mahdollisuuksien sijaan pyyhkineet vastuurajoja jäsenmaiden väliltä muutamien jäsenmaiden eduksi. Tämän raportti näkee sopimusrikkomuksena, jonka rahaliiton omat sopimukset kieltävät (Maastricht-sopimus).

Tähän sopii pieni video kovasti mainostetusta „Fiskaaliunionista“. Tekstit asetuksista.

Raportin laajasti avaaman Saksan taloustilanteen jätän purkamatta, koska se aiheuttaisi suunnatonta kateutta ja turhaa „mailan puristusta“ kotijoukkueemme hyökkäysviisikossa ja jopa vaihtopenkeillä.
On tullut aika äänestää viisaasti ja palauttaa valta kansalle, jolle se perustuslain mukaan kuuluu!

http://ihmisyydenpuolesta.fi/eduskuntavaaliehdokkaat-2015/demokratia-2-0/

Kiitos
Hämis
Ehdokas IPU-listalla Pirkanmaalla numerolla 63.

PS: En saa enää kerjätä rahaa tililleni (FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen), joten jätän pyyntoni suorittamatta. Jos ihmettelet miksi näin löydät vastauksen täältä: https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/03/12/kerjaaminen-kielletty/

Linkki:
http://www.bundesbank.de/Redaktion/DE/Downloads/Veroeffentlichungen/Monatsberichte/2015/2015_03_monatsbericht.pdf?__blob=publicationFile

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s