EKP juhlii avajaisia: Panssareita, piikkilankaa ja ilman mediaa.

Euroopan oma „Babelin torni“ vihitään tänään käyttöön. Saksan Frankfurt am Main:issa sijaitseva massiivisen rakennuksen tietoja edellisestä tietopläjäyksestä (1): „Koko komeuden piti olla valmis 2011 ja maksaa mitättömät 850 miljoonaa Euroa, mutta kuten meillä riemu-unionissa on tapana sekä rakennusaika, että hinta repesivät käsistä. Torni valmistui kolme vuotta myöhässä ja maksaa kaikkineen 1,3 miljardia.“ (linkissä 1 on linkki, jossa kuvia kolossista)

ja pieni kuitti rakennuksen kulujen suhteen (1): „ Vertailun vuoksi on kerrottava että Saksan keskuspankin „kaksoistornit“ myytiin tuoreeltaan remontoituna 600 miljoonan kauppahintaan. Tämä oli rakennus, jossa työskenteli sama määrä ihmisiä, kuin EKP:llä tulee olemaan.“

DWN-verkkojulkaisu (2) kertoo juhlista, joita vartioi hampaisiin asti varustautunut poliisi aukottomasti. Tekosyyksi turvallisuuden viemiseksi äärimmilleen esitetään „Blockupy“-liikkeen (3) mielenosoituksen uhkaa.

FAZ-lehti varoitti alueella kulkevia varautumaan kiristettyihin turvatoimiiin ja varaamaan lisäaikaa matkoihinsa. Koirapartioiden suorittamista turvatarkastuksista katusuluilla ja ympäri rakennusta sijoitetuista poliisiajoneuvoista, vesitykeistä ja panssareista varoiteltiin FAZ:in toimesta alueelle tuleville. FAZ-lehti varoitti myös kahden päivän liikennekaaoksesta näiden järjestelyiden johdosta.

„Blockupy“-järjestö lisää FAZ-lehden listaan vielä lentokoneet, helikopterit ja miehistönmäärän 8000 poliisia.

FAZ-lehti kritisoi median liikkumisen rajoittamista alueella. Paikallisetkaan lehdet eivät pääse katsomaan kun EKP-presidentti Mario Draghi, Hessenin osavaltion talousministeri Tarek Al-Wazir ja Frankfurtin ylipormestari Peter Feldmann avaavat juhlallisuudet.

FAZ-lehti sanasta sanaan: „EKP:n uuden konttorin avajaisiin on kutsuttu Hessenin yleisradio (Hessische Rundfunk) ja tietotoimistoja, mutta lehdistöä ei päästetä juhliin. Mitä sitten ? Eikö EKP voi valita kenet kutsuu juhliinsa, kuten muutkin juhlienjärjstäjät ? EI SAA, koska EKP EI OLE tavan ravintola, vaan julkinen toimija. Lehtimiesten kielto vaikuttaa EKP:n tapauksessa rikkovan tasa-arvoisenkohtelun sääntöä!“

Journalisti Roland Tichy arvostelee „Blockupy:n“ mielenosoitusta väärin osoitetuksi. Tichyn mielestä mielenosoitus tulisi kohdistaa jäsenmaiden hallituksia kohtaan, koska ne antavat omalla suostumuksellaan vallan kasautua EKP-torniin!

Osoita sinäkin mieltäsi 19.4.2015 järjestettävissä eduskuntavaleissa!

Äänestämällä Itsenäisyyspuoluetta osoitat hallituksillemme, jotka antoivat valtansa „EKP-torniin“, että haluamme sen pikaisesti takaisin kansalle, jolle se kuuluukin!

Äänestä suoraa demokratiaa! Äänestä itseäsi!

http://ihmisyydenpuolesta.fi/eduskuntavaaliehdokkaat-2015/demokratia-2-0/

Kiitos
Hämis
IPU Pirkanmaan ehdokas eduskuntavaaleihin 2015
PS: En saa enää kerjätä rahaa tililleni, joten jätän pyyntoni suorittamatta. Jos ihmettelet miksi näin löydät vastauksen täältä: https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/03/12/kerjaaminen-kielletty/
Linkit:
1. https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/10/21/ekp-palatsi-valmistuu/
2. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/18/die-ezb-feiert-panzer-stacheldraht-keine-presse/
3. http://blockupy.org/5823/blockupy-gegen-die-eroeffnung-der-ezb-letzte-infos-und-uebersicht-our-time-to-act-has-come/

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s