Goldman Sachs ja Blackrock johtaa meitä, eikä kukaan ole huolissaan!

Kriittikkiä “Federal Reserve System” vastaan saa lukea melkein päivittäin. „FRS“-systeemiin kuuluu myös meidän eurooppalaisten EKP. Euroopplainen keskuspankki, joka käyttää US-sijoituspankkia neuvonantajanaan!

EKP:n johtaja Mario Draghi tuntee Euro-kriisin varmasti parhaiten Euroopassa, mutta usein unohdetaan, että mies oli vielä 2000 töissä Golman Sachilla. Tuolloin oli Euro-Mario „Eurooppa-vastaava“ ja osittain vastuullinen tai ainakin tietoinen Kreikan kanssa tehdystä „velkojen kaunistelusta“. New York Times-lehden mukaan puhenauhoituksista käy ilmi, että manhattanilainen pankki on auttanut Etelä-Euroopan EU-jäseniä vuosien ajan kätkemään velkataakkaansa. Näillä Goldman Sachs „bisneksillä“ onnistui myös Ateena piilottamaan velkojansa. Vastuullinen tästä piiloleikistä oli Mario Draghi, joka nyt EKP-johtajana „taistelee pelastaakseen“ Euron itseltään!

Pyromaanille on annettu tehtäväksi tulipalon sammuttaminen!

Tämä ei ole kuitenkaan vielä kaikki. Mies, joka nauttii „Merkelin todistajien“ ja muiden „äärieurooppalaisien“ luottamusta, ei halua ostaa veronmaksajien rahoilla pelkästään valtiovelkapapereita, vaan myös roskapapereita, joita pitää hallussaan hänen entiset työnantajansa. EKP aikoo ostaa velkakirjoja (jopa ABS-papereita) noin 500 miljardin edestä. Amerikan keskuspankki FED harrasti myös tätä mielettömyyttä aikansa, mutta nyt on tuuli kääntynyt ja „tyhmät eurooppalaiset saavat maksaa“. Kenties tästä syystä EKP on kutsunut neuvonantajakseen US-sijoituspankin „Blackrock:in“. Wallstreet-gigantti on tullut kertomaan EKP:lle mitkä „roskalainat“ (ABS-paperit) ovat hyviä ja mitkä eivät.

„Blackrock“ kuuluu maailman vaikutusvaltaisimpiin sijoitusrahastoihin. Tämä valta perustuu ryöstettyihin sijoittajiin ja kontroloimattomaan valtaan. „Blackrock“ on jokaisessa DAX-konsernissa mukana osakkaana. Näistä konserneista 80% osuudessa jopa yli 5%. Maailman kahdessakymmenessä tärkeimmissä konserneissa on „Blackrocks“ viidessätoista suurin osakas. Saksassa on „Blackrocks“ tunnettu EFT-merkistä „iShares“.

„Blackrocks:in“ omistajiin kuuluu Kunigatar Elisabeth toinen, Rothschild-perhe, Warren Buffet ja George Soros. Nämä ihmiset kertovat entiselle Goldman Sachs – johtajalle, nykyiselle EKP-johtajalle Mario Draghille miten ja mihin eurooppalaisten verorahoja tulisi sijoittaa!

Herätys ihmiset! Mitä Euroopassamme on tapahtumassa ?

Amerikan „Samit“ neuvottelevat viisaasti, koska tietävät, ettei Euroopan „ääriglobaali“ media avaa suutaan haukkuakseen tätä pankkimiesten keskeistä järjestelyä vastaan! Wallstreet ja EKP saa tuohuta kaikessa rauhassa, kukaan ei ole vastaan, koska „poliittinen korrektius“!

Kuinka kauan eurooppalaliset veronmaksajat antaa pyyhkiä itsellään pankkiirien kaatuneita maitoja ?

Kuinka kauan suomalaiset veronmaksajat vaihtaa hyvinvointiaan näiden transatlantisten helppoheikkien keskittämään valtaan ja hienoihin puheisiin ?

Meille kerrotaan toistuvasti, että Euro-kriisi on ohi, kunnes pankkiirien laskelmat pettävät taas kerran.

Minä en halua enää maksaa Eurooppaan keskitetystä mielivallasta. Minä en halua enää maksaa yhteisestä valuutasta, joka johtaa näiden herrojen transatlantiseen piirileikkiin. Minä en halua olla osa näiden „ääriliittovaltiolaisten“ juhlien maksumies ja äänestää valehtelevia Euro-poliitikkoja, US-pankkiireita ja rahavaltaa, jotka eivät ole ehdolla missään vaaleissa,

siksi ääneni saa „Demokratia 2.0“ !

IPU:n ääridemokratistit Pirkanmaan ja Turun piireistä!

http://ihmisyydenpuolesta.fi/oma-kansanedustaja/

https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/02/27/ipun-demokratia-2-0-ohjelma/
Kiitos
Hämis
IPU:n ehdokas Pirkanmaalla 2015 vaaleissa.

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen
Linkki:
http://www.neopresse.com/finanzsystem/stellt-euch-vor-wir-werden-von-goldman-sachs-und-blackrock-regiert-und-niemanden-stoert-es/

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s