IPU:n Demokratia 2.0 – ohjelma.

Perustuslain toinen pykälä sanoo: „Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta.“

Perustuslain toinen pykälä sanoo myös, että: „Kansanvaltaan sisältyy yksilön on oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinymäpäristönsä kehittämiseen.“

Tämän kansanvallan on Suomessa varastanut ylhäältä johdettu puoluejohtoinen parlamentarismi!
 „Demokratia Suomessa on rikki“.

Tätä korjaamaan ei riitä muu, kuin vallan palauttaminen takaisin kansalle.

Itsenäisyyspuolueen (IPU) „demokratia 2.0“ – ohjelmalla luodaan äänestäjälle mahdollisuus saavuttaa suoraan kaikki kansanedustajalla käytössään olevat parlamenttaariset vaikutusmahdollisuudet.

„Demokratia 2.0“ on vaalilupaus, joka on voimassa koko nelivuotiskauden!

„Demokratia 2.0“ tuo jäseniensä ulottuville yksittäisen kansaedustajan vaikutusmahdollisuudet, kuten:

1. Lakialoite
2. talousarvioaloite
3. toimenpidealoite
4. kirjallinen kysymys
5. suullinen kysymys
6. välikysymys

Tarkemmin Wikissä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Aloiteoikeus

Näitä kaikkia on jokaisen „Demokratia 2.0“ – jäsenen mahdollista esittää „Demokratia 2.0“ – ohjelman kautta siirrettäväksi eduskuntakäsittelyyn. Sisäisin äänestyksin „Demokratia 2.0“ jäsenistö päättää mitä esityksiä pidetään niin tärkeinä, että ne viedään eteen päin eduskunnan käsiteltäväksi.

Lisäksi „Demokratia 2.0“- ohjelman jäsenet pääsevät vaikuttamaan „Demokratia 2.0“-ohjelmaan sitoutuneiden kansanedustajien äänestyskäyttäytymiseen hallituksen ja muiden puolueiden aloitteiden äänestyksissä.

Äänestyksien pohjaksi „Demokratia 2.0“-ohjelma tiedottaa äänestettävistä asioista jäsenilleen sisäisillä tiedotteilla „Demokratia 2.0“- ohjelman sivustolla. „Demokratia 2.0“ – ohjelma pyrkii tekemään äänestyksen pohjaksi läpivalaisevia helppotajuisia miinukset/plussat selvityksiä jokaisesta kysymyksestä erikseen.

Tässäkin prosessissa on jäsenillä mahdollisuus päästä vaikuttamaan äänestyskysymysten asetteluun ja selvitysten sisältöön.

IPU:n joukot, jotka idean kehittelyyn ovat osallistuneet uskovat erittäin vahvasti, että Suomi on valmis „Demokratia 2.0“ – ohjelmalle.

IPU:lla ei myöskään ole normaalisti esiin nousevaa „kansa on liian tyhmää“ – syndroomaa, vaan me IPU:ssa uskomme vakaasti, että Suomen kansa on kypsä ottamaan päätöksenteon ITSENÄISESTI omiiin käsiinsä ja riittävän valveutunut päättämään omaan elämäänsä vaikuttavista asioista ITSE.

Toivotamme koko kansan tervetulleiksi „Demokratia 2-0“ – ohjelmaan, joka tulee syrjäyttämään nykyisen rikkinäisen keskusjohtoisen puolueparlamentarismin.
IPU:n ääridemokratistit Pirkanmaan, Hämeen ja Varsinais-Suomen vaalipiireistä!

http://ihmisyydenpuolesta.fi/oma-kansanedustaja/
Kiitos
Hämis
IPU:n ehdokas Pirkanmaalla 2015 vaaleissa.

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s