Kuka on Yanis Varoufakis ?

Euroopan pelätyin mies!

Tätä on Yanis Varoufakis Kreikan uuden hallituksen valtiovarainministeri.
Mutta kuka tuntee miehen ja hänen taustojaan ?

Mistä tämä „häirikkö“ tuli palloineen korrektisti leikatulle EURO-kentälle sekoittamaan EU-komission peliohjeita ?

Ensimmäinen virhe mitä EU-mediat kylvää miehestä on että tämä olisi Syrizan mies. Herra oli kyllä Syrizan listoilla ehdolla, mutta riippumattomana ja Tsipraksen kutsumana. Tämän herra on kertonut itse seuraavassa videossa alkaen neljännen minuutin kohdalta.

Yaniksen mielipiteitä ja ajatuksia on luettavissa hänen omassa blogissaan jo pidemmältä ajalta. (1) tuossa linkissä olevat toteamukset ja seuraavan videon keskustelu-forumi (2) sai epäilyksen itämään. Instituutti joka saa rahoitusta mm. Natolta ja tarkoituksena on rauha!

Keskustelunaiheena olevaan pamflettiin voi tutustua omalla sivullaan (3), joten en avaa sitä sen enempää. Paperin tekijöistä löytyy Yaniksen lisäksi kaksi miestä, joiden CV:t (4, 5) ovat vaikuttavia. Toisaalta ne johtavat myös Brookings Institute nimiseen laitokseen, jossa myös Tsipras on puhunut jo vuonna 2013. (6) Brookings Institute ei ole mikä tahansa „Think Tank“ Usa:ssa, sillä se on nimetty „2013 Global Go To Think Thank Reports“ julkaisussa Pennsylvanian yliopistosta maailman tärkeimmäksi „ajatustehtaaksi“.

Brookings Instituten henkilölistalla (7) on erittäin mielenkiintoisia henkilöitä, joilla on merkittäviä yhteyksiä niin yksityisiin suurpankkeihin, kuin maailman silmäätekeviin hallituksiin ja keskuspankkeihin. Koko hässäkkä on melkoinen ja tuosta hässäkästä on noussut niin Syriza, Tsipras, kuin Varoufakis johtamaan Euroopan ja Euron vastaista taistelua.

Kysymys „Kenen mandaatilla“ ? Ja Kysymys „Minkä takia“ ?

Jää edelleenkin epäselväksi, vaikka toisaalla avataan Tsipraksen historiaa ja väitetään, että hänen vaalikampanjansa rahoittajana oli US-yritys, jolla on yhteyksiä Clintonin klaaniin. Ja toisaalta Varoufakiksen olevan Soroksen „troijan hevonen“ Kreikan uudessa hallituksessa. (8)

Yksi on varmaa. Se että USA ei anna valtansa murentua ja Kreikkaa ennen johtaneen PASOK-klaanin yhteydet jenkkeihin näyttää perineen Syriza ja Kreikkaa käytetään edelleenkin talouden kautta EU-koneiston painostamiseen USA-myönteiseksi ja pysymään tällä tiellä kohti sotaa Venäjän kanssa.

Tai lohdullisemmin ajateltuna Syrizan johtaja Tsipras ja aisapari Varoufakis ovat ”käännynnäisiä”, jotka todella taistelevat Euroopan kansojen, ei pelkästään kreikkalaisten, vapauden puolesta itsenäisyyden nimissä………………
Kiitos
Hämis
IPU:n ehdokas Pirkanmaalla 2015 vaaleissa.
Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkit:
1. http://yanisvaroufakis.eu/2014/09/07/can-europe-escape-its-crisis-without-turning-into-an-iron-cage/
2. http://en.wikipedia.org/wiki/Institute_of_World_Affairs
3. https://varoufakis.files.wordpress.com/2013/07/a-modest-proposal-for-resolving-the-eurozone-crisis-version-4-0-final1.pdf
4. http://www.ces.uc.pt/cesfct/ee/CV_Stuart_Holland.pdf

5. http://en.wikipedia.org/wiki/James_K._Galbraith
6. http://www.neopresse.com/europa/tsipras-und-varoufakis-systemfreund-oder-feind/
7. http://www.nndb.com/org/693/000044561/
8. http://m.strategic-culture.org/news/2015/01/29/a-soros-trojan-horse-inside-the-new-greek-government.html

2 vastausta artikkeliin “Kuka on Yanis Varoufakis ?

  1. ”Yksi on varmaa. Se että USA ei anna valtansa murentua ja Kreikkaa ennen johtaneen PASOK-klaanin yhteydet jenkkeihin näyttää perineen Syriza ja Kreikkaa käytetään edelleenkin talouden kautta EU-koneiston painostamiseen USA-myönteiseksi ja pysymään tällä tiellä kohti sotaa Venäjän kanssa.”

    Aikamoinen yhteenveto!? Tarkoitatko, että Syriza olisi osa pitkään jatkunutta (Pasokin historianon sitä) jenkkien salajuonta, jonka kärki on Venäjä-vastaisuus ja big bang!?

    1. Varoufakiksen siteet ja jopa Tsipraksen side samaiseen laitokseen voisi tulkita noin. Onko asia niin ja kuka siitä hyötyy kenen kustannuksella tulee selviämään aikanaan. Syrizan Venäjä-yhteydet on kovasti asiaa sekoittava kokonaisuus tai jokeri kuten edellisessä jutussa kirjoitin.

      Myönnettävä on että olet oikeassa sanoessasi ”aikamoiseksi yhteenvedoksi”, mutta kompromissihaluja Kreikan hallitus on selvästi osoittanut ja viittaa vahvasti siihen, ettei ”Venäjä-korttia” käytetä.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s