„Kreikka pelaa pokeria koko maailman tulevaisuudella“

Otsikon uhkakuvan maalaa saksalainen Die Welt – lehden (1) lisäksi monet muutkin länsimaisten arvojen mukaan raportoiva media. Kuitenkin siihen tosiasiaan nojaten, että Kreikan talouden koko 0,3% koko maailman taloudesta on median väite melkoista mediasotaa, pelottelua, jopa propagandaa.

Mediasotaa joka kohdistuu tavallisiin kansalaisiin, joista harvoilla on kokonaiskuvaa maailman tilanteesta. Esimerkiksi Kiinan kolmen kuukauden Talouskasvu peittää alleen koko vuoden kreikkalaisen tuotannon saavutukset maailmankaupassa.

Kreikan velkaongelma on myös mitätön maailman mitassa. Tämä käy selvästi ilmi edellisestä blogistani (2), jossa setvitään saksalaisen lehden tilaamaa tutkimusta. Kreikan velkatasolla savuttaa vain noin 0,75 prosentin osuuden koko maailman veloista.

Näitä lukuja vertailemalla koko maailman velkaongelmaan (2) voi tulla lohduttavaan tulokseen, ettei Kreikka ja sen ongelmat ole kuin hyttysen lirahdus valtameressä.

Kuitenkin meille selitetään totisella naamalla, että Kreikan ero Eurosta ja EUsta aiheuttaisi tsunaamin koko maailman taloudessa! Jos tämä väite olisi totta on mielestäni parempi, että koko systeemi ajaetaan hallitusti alas ja ryhdytään miettimään tilalle taloussysteemiä, joka on tasaisempi, demokraattisempi ja ihmisyyden paremmin huomioonottava!

Kiitos
Hämis
IPU:n ehdokas Pirkanmaalla 2015 vaaleissa.

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkit:
1. http://www.welt.de/wirtschaft/article137362678/Der-geniale-Bluff-des-griechischen-Winzlings.html
2. https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/02/12/maailma-hukkuu-velkaan/

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s