TiSA-sopimus tietoa! (video)

TiSA-sopimus (Trade in Services Agreement) (1) on vaarallisempi, kuin TTIP-sopimus, koska se koskee viittäkymmentä maata ja TTIP on vain EU:n ja USA:n välinen sopimus. TiSA-sopimus koskee palvelujen liberalisoimista ja tätäkin sopimusta neuvotellaan salaa.

Joitain papereita on vuotanut julkisuuteen Wikileaks-sivustolla (2) ja Netzpolitik.org julkaisi yhteistyössä Associated Whistleblowing Press:in kanssa vuoden 2014 lopulla osan (3) sopimuksesta.
Myös Saksan valtiollisella TV:llä on joitain dokumentteja hallussaan ja niistä käy ilmi, että USAssa valmisteltu dokumentti on „säilytettävä varmassa suljetussa tilassa tai säiliössä“. Tämän kertoi „Tagesschau“-ohjelma.

Itävallassa on tarkoitus perustaa vähintään 250 TTIP-, CETA- ja TiSA-vapaata kuntaa. Lisäksi on useita kampanjasivuja jotka vastustavat kaikkia kolmea sopimusta, joko yhdessä tai erikseen.

Avaaz.org (4) kirjoittaa sivustollaan: „TiSA-sopimus tehdään suljettujen ovien takana. Sisäpiiri kertoo, että sopimus tulee helpottamaan vesi-, energia- ja terveydenhuollon yksityistämistä ja vaarantaa tietoturvallisuuden.“

Saksalainen Compact.de kertoo, että: „Tulevaisuudessa suurkonsernit voivat lyödä rahoiksi julkisella koulutuksella, terveydellä ja vedellä. Jos joku osa yksityistetään sitä ei ole oikeutta muuttaa takaisin julkiseksi. Lisäksi julkisenvallan keräämät tiedot voivat joutua kaupankohteeksi ja sen jälkeen viimeistään on demokratian kuolemantuomio allekirjoitettu.“

https://www.youtube.com/watch?v=SWWkkxprZmk   Tekstit asetuksista.

Kanadalainen politiikantutkija ja TiSA-kriitikko Scott Sinclair kertoi „Tagesschau“-haastattelussa, että „Ratchet-lauselma pitää huolen, että tämän päivän yksityistämiset ei ole mahdollista peruuttaa tulevaisuudessa.“

Tämä tarkoittaa, että tulevaisuuden hallitukset, eivät voi muuttaa tehtyjä yksityistämisiä, vaikka yksityinen toimija ei onnistuiskaan ottamassaan tehtävässä edes tyydyttävästi.

Nyt on siis entistäkin tärkeämpää valita tulevissa vaaleissa maamme johtoon henkilöitä ja puolueita, jotka rakastavat maataan ja sen kansaa enemmän, kuin TiSA-, TTIP- ja CETA-sopimuksia tajoavien helppoheikkien tarjoamaa kultalusikkaa!

Äänestä viisaasti! Äänestä ihmisiä, jotka ei myy isänmaatasi altasi!

Kiitos
Hämis

Ehdolla eduskuntaan Pirkanmaan-vaalipiirissä Itsenäisyyspuolueen (IPU) listalla!

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta.

FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkit:
1. https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/25/mita-tiedat-tisa-sopimuksesta/
2. https://wikileaks.org/tisa-financial/WikiLeaks-secret-tisa-financial-annex.pdf
3. https://data.awp.is/filtrala/2014/12/17/19.html
4. https://secure.avaaz.org/de/stoppt_tisa_rb_de/?sSKVudb

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s