Kaikki kusettaa EUta!

Kreikan täyskäännöksen myötä on taas noussut keskusteluun Kreikan kusetukset EU:n ja Euron suhteen. Kusettaminen ei kuitenkaan ole pelkästään Kreikan etuoikeus, sillä nyt on jäänyt Ranska kiinni vastaavista väännöistä. Ranskan kerrotaan lisänneen maatalousalueita omiin laskelmiinsa siinä määrin, että maalle on maksettu yhteisestä EU-kassastamme 1,1 miljardia perusteettomia maataloustukiaisia.

Nämä tuet on maksettu vuosien 2008 ja 2012 välillä. Tämä aikaväli sopii mukavasti Euro-kriisin muutenkin heikentämään Euro-alueen kohtalon hetkiin.

Ranska siis tuki itseään sinunkin rahoillasi samalla, kun lähetti Saksan kanssa viestejä ympärilleen, että on säästettävä! Tämä on karu totuus riemu-unionistamme ja nokkimisjärjestyksestä „lihapatojen“ ympärillä.

Näistä isojen huijareiden juhlista saamme maksajaksi joutuneen Suomen pois vain äänestämällä pienpuolueita, jotka eivät ole täysin korruptoituneita!

Äänestä viisaasti!

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkki:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/01/29/frankreich-muss-11-milliarden-euro-eu-agrarhilfen-erstatten/

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s