Italia haluaa Liiran takaisin.

Viimeisen vuoden aikana on Italian Euro kriittisyys kasvanut julmetusti. Neljä kymmenestä italialaisesta haluaa irti Eurosta.

Yli puolet italialaisista on sitä mietä, että juuri Euro on syy maan alennustilaan. Vajaa kaksikymmentä prosenttia luottaa halitukseensa ja vain kymmenisen prosenttia luottaa parlamenttiinsa.

Hieman yli 70% kertoo, että heidän ostovoima on laskenut viimeisen vuoden aikana merkittävästi. Lahjoista ja ulkona syömisestä ilmoittaa säästäneensä noin 80% italialaisista. Hieman vajaa 75% ilmoitti lyhentäneensä lomia ja 80% ei ostanut uutta teknologiaa tai elektroniikkaa viimeisen vuoden aikana.

Perin pessimistisesti tulevaisuuteensa katsovat italialaiset, kun 88% odottaa, että tilanne vain pahenee tämän vuoden aikana.

Uutta nousua ei usko tulevan 55,7% ja tämä luku on noussut vuodessa 45,6% tasolta masentavat 10 prosenttia.
Italialla ei ole tänä vuonna samaa mahdollisuutta muuttaa kohtaloaan, kuin Suomella!

Äänestäkää viisaasti ja voimme välttää Italian masentavan kohtalon ja myrskypilvet, jotka painavat ihmisten mielialoja alas.

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkki:  http://diepresse.com/home/wirtschaft/international/4651269/40-Prozent-der-Italiener-wollen-EuroAustritt?_vl_backlink=/home/wirtschaft/international/index.do

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s