Vaalirahailmoitus 12/2014

Tähän joudun ilmoittamaan saman, kuin edellisessäkin, että IPUa pyrin edustamaan tai sitten en ketään ja pahoittelen etten saamattomuudetani ja OP-pankin nettivaikeuksilta saanut tiliotetta aikaisemmin nettiin.

ek-2014-12-3

ek-2014-12

Torstaina on toivoa täynnä, saada hyväksyntä IPUn Pirkanmaan piiriltä ja sen jälkeen alan kiusaamaan teitä ajatuksillani miten tästä eteen päin.

Kiitos kaikille lahjoittajille toivon, että koette saaneenne rahoillenne vastinetta.

Hämis

Ps. Tunnustan olevani nykyisen hallituksen mielipahanaiheuttajia, vapaakulkijoita, ja ostin vaapaasti saamillani rahoilla ruokaa ja neljä olutta. Muut kulungit näkyy tiliotteesta.

Vaalirahailmoitus 11/2014: https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/12/01/eduskuntavaaleihin-avoimin-kortein/

Yksi vastaus artikkeliiin “Vaalirahailmoitus 12/2014

 1. Netistä copy/pastella poimittuja ja pikkusen editoituja juttuja rahasta/velasta ja pankeista.

  Kaikkihan tajuaa että nykyään pankeilla ei ole juurikaan oikeaa rahaa, eivätkä ne oikeasti koskaan anna lainaksi mitään omaansa. Eivät ole koskaan antaneetkaan.

  Koko homma on taitava ja äärimmäisen röyhkeä silmänkääntötemppu. Ne yksinkertaisesti kusettavat semmosella tempulla että laskevat asiakkaiden allekirjoittamat velkakirjat omaksi varallisuudekseen ja muuttavat ne luotoiksi (siis rahaksi) asiakkaiden tileille vastikkeeksi. Näin toimiessaan pankit (ja rahoituslaitokset) luovat aivan uutta rahaa tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Rahan luomisen vastikkeena on vain velkakirja, lupaus maksaa takaisin.

  Velkakirjat ovat itse asiassa shekkejä luottojen koko määrille. Asiakkaat siis itse rahoittavat omat lainansa. He antavat lainaa pankeille (velkakirjat ovat pankeille varallisuutta, joka voidaan muuttaa rahaksi tai myydä sijoituspankille ja jolla voidaan ostaa valtion velkakirjoja). He siis itse asiassa antavat pankeille sen varallisuuden, jonka pankki sitten lainaa heille takaisin korkoa vastaan. Pankki vain muuntaa velkakirjan rahaksi lainaamatta mitään omaansa.

  Pankit kuitenkin pitävät asiakkaiden niille velkakirjojen muodossa antamaa varallisuutta omanaan, varastavat siis. Tämä on mahdollista asiakkaiden tietämättömyyden ja sinisilmäisyyden tähden. Velkakirjat saatuaan pankit teeskentelevät lainaavansa asiakkaille omaa rahaansa, vaikka ne vain muuntavat asiakkaiden velkakirjojen muodossa pankkiin tuoman varallisuuden rahan muotoon. Ne vaativat – perusteetta – ”velat” takaisin maksettaviksi ja perivät ”lainoilleen” jopa korkoa! Kuitenkin koko varallisuus on koko ajan asiakkaan.

  Pankki varastaa sen itselleen ja perii kaiken kukkuraksi vielä korkoa! Vaatiessaan asiakkaalta allekirjoitetun velkakirjan (takaisinmaksulupauksen ja ehtoihin suostumisen) se itse asiassa vaatii asiakasta allekirjoituksellaan hyväksymään tämän varkauden.

  Lopputulos on se, että asiakkaan pankkiin tuoma varallisuus jää oikeudetta pankille, ja pankeille jäävät myös asiakkaalta oikeudetta perityt korot. Asiakas tulee ryöstetyksi eikä useinmiten edes älyä sitä 🙂

  Pankit eivät ole lainanneet mitään omaansa joten kenenkään ei tietenkään ikinä tarvitsisi eikä kannattaisi maksaa lyhennyksiä ja korkoja. Ellei ehdon tahdoin halua ja suorastaan vaadi sitä. Kukaan ei voi estää ihmisiä tekemästä typeriä ja suorastaan hulluja sopimuksia.

  Velkakirjoissa luvataan maksaa velat takaisin korkoineen. Velkakirjat pitäisi saada oikeudessa mitätöityä, sillä perusteella, etteivät pankit todellisuudessa ole lainanneet mitään omaansa eikä velkasuhdetta niin ollen ole voinut edes muodostua. Pankit eivät tietenkään kykene esittämään oikeudelle esimerkiksi seuraavia asiakirjoja:

  1) Alkuperäinen lainasopimus, jossa molempien osapuolten allekirjoitukset. Molempien osapuolten allekirjoittamaa sopimusta ei ole olemassa, koska pankki ei sellaista allekirjoita, ettei joutuisi vastuuseen sitoumuksesta myöntää laina lainaamatta kuitenkaan mitään todellista ja omaansa. Asiakas on pannut likoon velkakirjansa ja omaisuutensa, pankki ei mitään, ja sellainen sopimus on pätemätön. Pankki myös vain muuttaa velkakirjan rahan muotoon lainaamatta mitään omaansa, ja tällaisenakin sopimukselta putoaa laillinen pohja;

  2) Kopio pankin tilikirjoista, joka osoittaa, että pankki on lainannut jotain omaansa. Tällaista kopiota pankki ei esitä, koska pankki ei ole lainannut omaa rahaansa;

  3) Vahvistus velasta (valaehtoinen todistus tai allekirjoitettu toimitustodistus). Tällaista vahvistusta pankki ei anna, koska se ei ole lainannut mitään omaansa.

  Pankit eivät siis voi näyttää toteen lainoja. Ne eivät ole lainanneet mitään. Siksi ei voi olla ”velkoja”. Oikeassa oikeudessa velkakirjat pitäisi saada mitätöityä.

  Kun asiakas on valtio, sen takana ovat veronmaksajat. Valtionvelat voidaan yllä kuvatulla tavalla myös riitauttaa ja velkakirjat saada oikeudessa mitätöityä. Silloin pankeille jo maksetut valtionlainojen lyhennykset ja korot tulevat palautettaviksi valtiolle ja siten veronmaksajille.

  Mikäli nykyisessä velkahuijausponzissa haluttaisiin pelata bankstereiden ja raharikkaiden omilla pelisäännöillä vaihteen vuoksi heitä itseään vastaan niin on helppoa nähdä ettei valtion velka ainakaan olisi mikään ongelma. Velkojen maksaminen kävisi itse asiassa tosi helposti ja täysin laillisesti. Ei tarvita mitään muuta kuin perustaa valtion sijoitusyhtiön kautta vaikkapa 110 liikepankkia eri kaupunkeihin, alkupääomana vaikkapa 30 miljoonaa. Sitten valtio lainaa joka pankilta miljardin ja käyttää sen oman velan maksamiseen, mukaanlukien pankkien alkupääoma.

  Vuoden päästä uudella tilikaudella, valtio jättää velat maksamatta ja pankit kirjaavat ne luottotappioiksi. Sen jälkeen tappilliset pankit yhdistetään yhdeksi roskapankiksi jonka annetaan sinnitellä veloissa muutama vuosi, jonka jälkeen sekin lopetetaan.

  Ismo Leikolan kuvaama velkaongelma olisi helppoa ja täysin laillista korjata ja ratkaista. Siis mikäli poliittista tahtoa riittäsi. Siitä mukava aasinsilta. Pian on taas vaalit.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s