Täällä pohjantähden alla…..

Turkulainen 48-vuotias rouva Martta Kutvonen on maailman ensimmäinen ihminen joka on käynyt läpi horoskoopinmuutosleikkauksen. Tämä muutoksen kautta hänen syntymäaikaansa muutettiin tarkalleen seitsemän kuukautta. Rouva Kutvonen perusteli vaivannäön sillä, että on tuntenut koko elämänsä oleensa härän ruumiiseen syntynyt jousimies ja tämä teki hänet onnettomaksi.

Rouva Kutvonen selittää lisäksi, että hän on vuosia seurannut horoskooppeja ja lukenut myös muiden merkkien ennustukset. Näitä ennustuksia lukiessaan hän oli huomannut että jousimiehen ennustukset olisivat sopineet hänelle paremmin. Usein hän myös pukeutui jousimiehille suositeltaviin asusteisiin ja käytti jousimiehelle nimettyjä kiviriipuksia, mutta vilkaisu syntymäaikaan sain hänet palaamaan härkäpäiseen todellisuuteen.

Internetin kautta rouva Kutvoselle selvisi, ettei ole ongelmansa kanssa yksin ja liittyi erillaisiin ryhmiin, jossa aiheesta käytiin keskustelua. Kävi selväksi, että suurin osa naisista tuntee olevansa syntynyt väärälle tähtimerkille. Erityisesti vaaka ja kalat tähtimerkillä syntyneet eivät tunnistaneet itsestään merkilleen tyypillisiä päättämättömyyttä ja tasapainottomuutta, ainakaan joka päivä tai vain ajoittain. Rouva Kutvonen löysi myös useita härkiä, joilla oli sama ongelma kuin hänellä ja heidän kanssa keskustellessa tuli entistä selvemmäksi, ettei hänen härkäpäisyys ollut luonnollista ja niin vahvaa, kuin muilla härillä, paitsi sillä Virtaen akalla.

Ryhmästä lähti myös ajatus seitsemän kuukauden nuorennuksesta. Rouva Kutvonen löysi ystävättärensä avulla Turusta yksityisen kauneuskirugin, jonka avulla tarkkuutta vaativa operaatio suunniteltiin. Normaalisti kauneusleikkauksissa nuorennetaan ihmisiä vuosilla, joten tätä operaatiota varten tehtiin erikoissuunnitelma. Suunnitelman kirurgisella tarkkuudella oli erityinen osansa koska jo muutaman viikon heitto tulosessa olisi tehnyt rouva Kutvosesta joko skorpionin tai kauriin.

Rankkojen laskelmien ja tarkan suunnitelmaan jälkeen päätettiin rouva Kutvoselta poistaa kaksi maksaläikkää, kiristää kasvojen ihoa muutamia millimetrejä ja imeä 50 ml rasvaa.

Operaatio onnistui täydellisesti ja leikkauksen jälkeen ilosta hehkuva rouva Kutvonen iloitsi ystävättärensä kanssa juhlakahvien keralla. Rouva Kutvosen ystävätär piti pienen puheen, jossa onnitteli onnistuneesta operaatiosta ja päätöksen järkähtämättömästä loppuun viemistä, kuten härälle on tyypillistä.

PS. tässäkään kirjoituksessa ei ole käytetty satiirifonttia (Hämiö)

Kiitos
Hämis

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s