Kuka pelkää Grexit-miestä ?

Grexit:in ollessa ainut vaihtoehto Kreikan pääsemiseksi jaloilleen on muiden Euro-maiden varauduttava kantamaan 83% Kreikan veloista.

Kyllä luit oikein 83% mitättömästä 320 miljardin velkapotista on Euro-maiden harteilla. Tämän kohtuuttoman lastin on siirtänyt yksityisten sijoittajien sylistä veronmaksajien harteille Euroopan poliittinen eliitti, joka halusi hinnalla millä hyvänsä pitää unelmansa suurvalta EUsta.

Meillä kotona Härmälässä fantsuttelijat osti EU-virkoja samaan tapaan, kuin ennen aikaan kotimaisia ja sinä maksat kulut hyvinvoinnillasi. Euroopan poliitikot yhdessä ovat mahdollistaneet sen, että Kreikan veloista enää vain 17% on yksityisten sijoittajien käsissä.

Jos nyt käy niin, että Kreikka karkaa Euro-alueesta maksamatta jää edellä mainittu prosentti summa ja suorat lainat pystyyn. Prosenttisummma 83% on jaettu seuraavasti: 62% on Euro-alueen hallituksilla tai osaomisteisilla pankeilla. 10% on IMF:n taskussa, 8% EKPn holveissa ja 3% kreikkalaisilla pankeilla. Nämä velkojat eivät ole kaikki samalla viivalla, koska „roadmap“ (tiekartta) osoittaa, että ensimmäiseksi haaskalle pääsee IMF ja EKP. Näiden kahden jälkeen loput taistelevat luista jokainen voimiensa antamissa rajoissa. Suomen nokkimisjärjestyksestä antaa kuvaa jo „Jykän ajoilta“ tavaksi tullut „KOK-linja“ jossa luvataan antaa jo ennen, kuin edes kysytään.

Isojen poikien (IMF&EKP) etupöytä tarkoittaa, että 195 miljardia suoria takauksia jäävät ensin sivuun kuten myös väliaikaisen vakausmekanismin (EVVM) kautta annetut takaukset ja muut takaukset.

Noin esimerkiksi voi kertoa, että Ranska, joka muutenkin taistelee olemassaolostaan, on takuumiehenä 21,8 prosentin EVVM-potista. Se tekee Ranskan siivuksi 31 miljardia, jonka lisäksi Ranskan pääministeri voi sytyttää saunan 17 miljardin suorien lainojen papereilla. Lyhyesti Ranskalle Grexit maksaa 48 miljardia.

Kuinka monta yhtä tyhmää ja kansastaan yhtä vähän välittävää valtioneuvostoa, kuin viimeiset kolme on ollut, on Suomen vielä kestettävä, että saamme rauhamme köyhinä ja aloittaa maamme uudelleen rakennuksen ?

Sen päätät sinä seuraavissa vaaleissa!

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkki:
http://www.sofokleous10.gr/top-story/295134-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-grexit

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s