Euroopan unelma toteutuu ?

Kaikki tai ainakin osa lukijoista muistaa, kuinka Espanjan kuningaskunnan kuningas Juan Carlos luopui kruunustaan kesällä 2014. Prinssi Felipe otti kruunun kannettavakseen ja Espanja sai nauttia kruunajaisten loistosta. Kesä, kruunajaiset ja maalla uusi ehompi kuningas. Siinä unohtui hetkeksi Euron tuomat ongelmat ja maailma oli yhtä juhlaa.

Viva la Espanja!

Tämä uutinen levisi tietenkin myös muualle Eurooppaan, jossa ahmittiin loistoa ja toivottin salaa, että oltaisiin kuninkaita. Tämän uutisen luki puuseessä istuessaan eräs kainuulainen pitkä-aikaistyötönkin. Lehti kertoi kuninkaan palkan olevan 250.000 Euroa ja sen maksoi Espanjan valtio. Nimettömänä pysyttelevä työtön herra X palasi teeveensä ääreen, jossa kerrottiin, ettei Suoemn valtion urakoita voinut antaa suoraan kotimaisille yrityksille, vaan ne piti EU-sääntöjen mukaan kilpailuttaa koko EU-alueen laajuisesti, koska hankittava palvelu maksettiin Suomen valtion rahoista.

Tässä kohtaa työttömän herramme X päässä kilahti ja hän ryntäsi ulos hakeman lehteä.

Yksi plus yksi on myös EU:ssa kaksi, joskus jopa kolme, riippuen kuka laskee. Tästä heräsi ajatus, joka ei jättänyt herramme X rauhaan. Seuraavan päivän aikana herra X teki kirjallisen valituksen Eurooppalaiseen kilpailuvirastoon ja Euroopan unionin tuomioistumeen. Valituksen perusteina olivat valtion ostaman palvelun kilpailuttamatta jättäminen ja koska kuninkaan tehtävä on vain seremoniallinen, niin se on katsottava palveluksi, jonka hinta ylitti selvästi EU-sopimuksissa määriteltyjen rajojen. Tästä syystä kruunaus pitää peruttaa ja julistaa koko EU:n kattava kilpailutus Espanjan kuninkuudesta.

Herra X:n valitus tuli takaisin hyväksyttynä Euroopan oikeustuomioistuimessa ja Espanjan kuningashuone on pakotettu julistaman kaikki EU-maat kattava tarjouskilpailu.

Saamiemme tietojen mukaan Espanjan kuningashuneelle on saapunut kasapäin hakemuksia ja tarjouksia, joista on EU-sääntöjen mukaan hyväksyttävä halvin riippumatta mistä hakija tulee.

EU-säännöt takaavat myös sukupuolineutraalin valinnan, joten on erittäin mahdolllista, että Eurooppa saa ensimmäisen naiskuninkaan tai jopa transkuninkaan!

Viva la Euroopan unioni!

Unioni mahdollistaa jopa paskahuussissa saadut ideat!
Ps. Tämä on kirjoitettu satiiri-fontilla!

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkki:
http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/der-koenig-von-spanien-juan-carlos-dankt-ab-12968245.html

Mainokset

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s